Anouk Antonissen

Getting the band back together! Hitting the road again! #woohoow

Met deze woorden kondigde Milow dit weekend op verschillende sociale media aan hoezeer hij uitkeek naar zijn concerten van 2015. Voor zijn eerste show dit jaar trok hij naar de 013 in Tilburg, een zaal die hem nauw aan het hart ligt.

Na 8 jaar keert Milow terug naar het podium waar hij als beginnend singer-songwriter het voorprogramma van de Nederlandse popband BLØF verzorgde. Inmiddels is de muzikant van eigen bodem uitgegroeid tot één van onze beste artiesten. Ook in Nederland is Milow een enorm succes. Deze zomer was hij onder andere vaste huismuzikant bij de WK-uitzendingen op de tv-zender NOS. Niet gek dus dat de zaal was afgeladen met een gemengd Belgisch - Nederlands publiek.

Na een mooi voorprogramma van singer-songwriter Jerusa, trakteerde Milow ons op een fantastisch optreden. Samen met zijn 5 bandleden bracht hij zijn populairste nummers, afgewisseld met minder bekend werk en nieuw materiaal. Zoals steeds een perfecte mix tussen popnummers en hartverwarmende akoestische liedjes. Voeg daar de spontane persoonlijkheid en humor van Milow aan toe en je hebt de perfecte basis voor een topavond. Complimenten ook voor de technici die het knappe lichtdecor hebben ontworpen.

Na zijn optredens deze week in Nederland, staat Milow een tournee door Frankrijk te wachten. Een concertenreeks waarin hij, net als maandagavond, het publiek kan tonen wat voor geweldig muzikaal talent ons kleine landje in huis heeft. Want één ding is zeker: de man weet hoe je een show moet geven.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Milow
Datum: 
2 februari 2015
Locatie: 
013, Tilburg
Meer over