Na een indrukwekkende carrière van meer dan 25 jaar blijft Melissa Etheridge enthousiast verder rocken. Binnenkort brengt ze een gloednieuw album op de markt, dat de titel 'This Is M.E.' zal dragen. De zangeres van o.a. de onsterfelijke hit "Like The Way I Do" laat weten dat ze naar aanleiding van deze release een live tournee plant, die op zaterdag 25 april halt houdt in de Capitole in Gent.

Artieste, muzikante én geëngageerde vrouw. Melissa is een buitengewone persoonlijkheid die in haar hele succesverhaal vooral zelfrespect op de eerste plaats blijft zetten. Sinds haar debuut in 1988 krijgt ze ruimschoots de kans om haar liefde voor muziek en voor het leven van de daken te schreeuwen, maar neemt ze ook geen blad voor de mond om haar mening te laten gelden. Ze is daardoor een voorbeeld voor velen, niet alleen op muzikaal vlak. In een conservatieve maatschappij komt ze eerlijk uit voor haar homoseksualiteit. Ook vecht ze openlijk tegen borstkanker, een strijd die ze wint. Met haar rauwe stem en pure classic rock vereeuwigt ze zichzelf in de Amerikaanse rockgeschiedenis. In 2011 krijgt ze dan ook eervol haar eigen ster op de Hollywood Walk Of Fame. En dat is maar één van de vele prestigieuze bekroningen van haar carrière, want Melissa Etheridge sleept onder andere ook twee Grammy Awards in de wacht, en met "I Need To Wake Up", uit de soundtrack voor Al Gore's 'An Inconvenient Truth', zelfs een Oscar.

Er staat met andere woorden een grote rockster op het podium van de Gentse Capitole, op zaterdag 25 april! Een niet te missen concert, waarvoor tickets beschikbaar zijn vanaf vrijdag 6 februari om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Melissa Etheridge
Datum: 
zaterdag 25 april 2015
Locatie: 
Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over