Michael Flatley's Lord of the Dance keert na hun succesvolle tour van afgelopen november terug naar Nederland. Dit jaar is het Ierse dansspektakel op dinsdag 10 oktober te zien in RTM Stage, Rotterdam Ahoy, op woensdag 11 oktober in Chassé Theater in Breda en op donderdag 12 oktober in RAI in Amsterdam. De kaartverkoop voor de shows start vrijdag 3 maart om 10:00 uur.

Wegens groot succes keert dé referentieshow in de Ierse dans terug voor een adembenemend totaalspektakel. Michael Flatley's Lord of the Dance maakte al indruk op toeschouwers over de hele wereld met een unieke combinatie van krachtige Ierse dans, originele muziek, boeiende verhaallijnen en sensualiteit. Sinds de première in Dublin in 1996 was Lord of the Dance al te zien in meer dan duizend zalen wereldwijd, en woonden meer dan 60 miljoen mensen in 60 verschillende landen op alle continenten de voorstelling bij. Dit maakt de dansproductie tot één van de meest succesvolle ter wereld. Lord of the Dance blijft ongeëvenaarde lofbetuigingen ontvangen en nog steeds breekt het wereldwijd records.

Door de tijdloze en universele uitstraling is Lord of the Dance een ware legende geworden die fans keer op keer een onvergetelijke ervaring biedt.

MICHAEL FLATLEY'S LORD OF THE DANCE
Dinsdag 10 oktober 2023 | RTM Stage, Rotterdam Ahoy
Woensdag 11 oktober 2023 | Chassé Theater, Breda
Donderdag 12 oktober 2023 | RAI, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €54,88,- (incl. servicekosten)
Meer info over deze shows vind je op: mojo.nl/lordofthedance

De kaartverkoop voor de shows in RTM Stage en RAI start vrijdag 3 maart om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).
De kaartverkoop voor de show in Chassé Theater verloopt via Chassé Theater en start tevens op vrijdag 3 maart om 10:00 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: