Midden januari hebben de organisatoren van Het Schlagerfestival 2015 al hoge ogen gegooid met de exclusieve aankondiging van Tom ‘Dos Cervezas’ Waes. Minder dan twee maanden voor de eerste voorstelling pakt Het Schlagerfestival opnieuw uit met een absolute primeur. Laura Lynn zingt niet alleen solo haar grootste hits, op het podium van het Schlagerfestival zal ze ook nummers brengen met The Lynn Sisters, een groep die gevormd wordt door Laura en zusjes Trampo en Zeppe. In alle luwte heeft het trio de voorbije maanden intens gewerkt aan een full-cd, die begin maart uitkomt.

Eind vorig jaar kondigde Laura Lynn al aan dat ze op Het Schlagerfestival 2015 te gast zou zijn met haar zussen. Na het uitsturen van dit bericht werd achter de schermen van de showbizz volop gespeculeerd over wie de twee dames in kwestie dan wel mochten zijn. Vandaag werd het geheim eindelijk onthuld: The Lynn Sisters, dat zijn Laura, Zeppe en Trampo Lynn!

Naar aanleiding van de 10de editie van Het Schlagerfestival en mijn 10-jarig jubileum kwam mijn manager met het idee om een muzikaal trio te vormen. Spontaan dacht ik aan mijn zusjes. Ik moest het hen maar 1 keer vragen, ze waren heel snel om toe te happen. Ondertussen hebben we al een album opgenomen, waaruit onze eerste single in de loop van de komende dagen gelost wordt. Het album volgt begin maart en je kan ons exclusief aan het werk zien op Het Schlagerfestival in Hasselt”, zegt Laura Lynn oprecht enthousiast.

Zussen Zeppe en Trampo kijken ook enorm uit naar dit spannende avontuur, dat hen dus een eigen album met zus Laura, én tot op het podium van Het Schlagerfestival zal brengen!

Verrassingen

Met de toevoeging van The Lynn Sisters is de affiche van Het Schlagerfestival 2015 compleet wat de artiesten betreft die vooraf bekendgemaakt worden. Naar aanleiding van de 10de verjaardag van het festival trakteren de organisatoren het publiek dit jaar ook op een aantal verrassingsacts. Het Schlagerfestival 2015. Tickets en info via www.hetschlagerfestival.be.

Het Schlagerfestival 2015 met DJ Bjorn Verhoeven, Luc Steeno, Willy Sommers, Yves Segers, Matthias Lens, Sam Gooris, Sandra Kim, Gene Thomas, Laura Lynn & The Lynn Sisters, De Romeo’s, Christoff en Tom Waes. In de Ethias Arena Hasselt op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart en vrijdag 3 (NIEUW!) en zaterdag 4 april om 20.30 uur, op zondag 29 maart om 15.00 uur.

Kaarten kosten € 37,50 en € 41,50, inclusief servicekosten. Vanaf 50 personen: € 3,50 korting per kaart, vanaf 250 personen: € 5,00 korting per kaart, vanaf 500 personen: € 7,00 korting per kaart. Kortingen zijn niet cumuleerbaar. Bestellen via 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.), online via www.hetschlagerfestival.be, www.ethias-arena.be en www.teleticketservice.com. Bestellingen met groepskorting uitsluitend via 070/223.193 (max. € 0,30/min.). Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Media Markt, Sint-Jozefstraat 10.1.1, Hasselt (open ma-za 09.30-19.00 uur).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: