Vijf kandidaten, vijf thema’s, vijf valkuilen, één finalist.

Dàt zijn de ingrediënten van de prettig mee te spelen quiz Valkuil. Vanaf 5 januari 2015 stelt Kürt Rogiers van maandag tot en met vrijdag om 18.20 de vragen en onder zijn leiding proberen de kandidaten elkaar te elimineren in spannende maar leuke kennisduels om de hoofdprijs van 5.000 euro te winnen.

Tactiek en strategie staan centraal. Mekaar te slim af zijn, is de opdracht. Via een duelsysteem moeten de kandidaten steeds een rivaal uitdagen, wat leidt tot entertainende televisiemomenten. Leuk voor jong en oud om te zien hoe de kandidaten mekaar naar huis zullen spelen.

Wie te veel missers maakt, verdwijnt in een gretige valkuil en valt voorgoed uit het programma. Heel spannend voor de kandidaten, maar ook voor de kijker. Want wanneer gaat de dreigende valkuil open? En hoe reageren de andere quizzers op de val van hun collega? Want zij zijn straks misschien de volgende...

Eén ding is zeker: 4 van hen verdwijnen in de drie meter diepe kuil, 1 van hen speelt de finale. En er staat veel op het spel want als hij of zij de finalevraag kan beantwoorden, is de hoofdprijs van 5.000 euro binnen.

Quizmaster Kürt Rogiers: “Valkuil is een hele leuke quiz om te mogen presenteren. Ik voelde me meteen thuis in de studio en in het indrukwekkende decor. De kijkers kunnen gezellig meespelen en voor de kandidaten in de studio is het extra spannend. Want met te veel missers in een valkuil belanden... da’s een lot dat je liefst niet ondergaat. De sfeer tijdens de opnames zit opperbest en ik hoop dat de kijkers - jong en oud - hun tv-avond deze winter kunnen inzetten met deze toffe opwarmer.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: