Dat Jan Smit niet verlegen zit om een stunt, bewijst de Volendamse zanger ondertussen met zijn eigen docusoap die hij elke week beschikbaar maakt via zijn eigen Youtube kanaal. De serie ‚Onderweg Met Jan Smit’ bestaat uit 12 afleveringen die elk vijf minuten duren.  Jan:  “Het is mij al vaak gevraagd. Kunnen we niet eens een keer een kijkje achter de schermen nemen wanneer je bezig bent met een nieuw album? Tot nu toe hebben we dat nooit gedaan. Gewoon omdat het er niet van kwam eigenlijk”. Sinds kort is er dus verandering gekomen in dit verhaal en kan iedereen die wil, online, kijken naar de serie ‚Onderweg met Jan Smit’.  De serie neemt de kijker mee naar de studio, naar fotosessies, clipopnamen en promotie activiteiten.

Een echt kijkje in de keuken dus. De eerste twee afleveringen staan nog voornamelijk in het teken van de WK single Nederland wordt Kampioen, die Jan samen met Johnny de Mol opnam. Het einde van de serie is voorzien in de voorlaatste week van augustus want dan verschijnt Jan Smit z’n nieuwe cd ‚Jij En Ik’ die simultaan in Vlaanderen en Nederland zal uitkomen. Jan heeft alvast de belofte gemaakt dat, als hij naar Vlaanderen komt, ook beelden zal draaien die in de serie te zien gaan zijn. Op dit moment zit Jan Smit met o.a. 3JS en Nick & Simon op de set van ‚De Zomer Voorbij’. De eerste beelden van Jan z’n avonturen gaan we weldra ook te zien krijgen in z’n docusoap.

Hier kan je alvast kijken naar de eerste aflevering van ‚Onderweg Met Jan Smit’. https://www.youtube.com/watch?v=QLqwQklVjOM&list=UUoS4YZgD5Kg1ljrqJR0TrhA

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over