Geweldig nieuws uit het Brusselse: Jamie Woon komt de affiche van Couleur Café verder versterken op zaterdag 2 juli. Na wondermooie singles als Lady Luck, Night Air en Shoulda heeft het Engelse soulgenie met zijn recentste album Making Time een nieuw meesterwerkje toegevoegd aan zijn palmares.

Een dagje eerder krijgen we twee topproducers en eerstklas beatleveranciers over de vloer. Ze komen uit eigen land en deden vorige week nog het Atomium daveren tijdens een Boiler Room feestje: Pomrad en LTGL.

Via onze social media kondigden we vorige week al de Brussels-Congolese rapper G.A.N aan. Hij komt zijn nieuw album Texte Symbole voorstellen. Last but definitely not least komt de charmante en getalenteerde singer-songwriter en loop-pedal specialist Jeremy Loops ons zondagavond laten wegdromen bij zijn dromerige Zuid-Afrikaanse surfrockvibes.

De affiche van #CoulCaf16 valt zo stilaan in zijn plooi, over enkele weken meer nieuwe namen. Hieronder belangrijke ticket- en campinginfo. Bekijk de volledige line-up

Tickets & info

Met dagtickets vanaf € 39 (in een groepsdeal), ongewijzigde prijzen voor combitickets (€ 95 of € 110 met camping) en drankprijzen die in tegenstelling tot vele andere festivals op € 2,5 blijven staan, is Couleur Café nog steeds een van de goedkoopste festivals van het land. Tickets zijn te koop op onze website en in de voorverkooppunten.

  • Festivaldata: 1-3 juli 2016
  • Festivaladres: Tour & Taxis, Picardstraat 3, 1000 Brussel
  • Administratief adres: E. Claeslaan 4, 1160 Oudergem
  • Indoorcamping CHILL is terug

Dit jaar wordt er enkel indoor gekampeerd op Couleur Café. Beschut van regen, zon en wind, permanent en dus proper sanitair, grote outdoorzone met allerlei activiteiten, rolstoeltoegankelijk en heerlijk ontbijten voor het goede doel. What's not to love?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
1-3 juli 2016
Locatie: 
Tour & Taxis, Brussel

Reservatie:

Meer over