Op zaterdag tovert VIJFtv de Hoofdstad van de Smaak weer om tot een paradijs voor alle dames. Ontspannen, shoppen en genieten van welverdiende Me Time? Dat kan door naar Hasselt af te zakken en te proeven, te kijken, te luisteren en te genieten van de vele workshops, demo's en andere activiteiten waarin schoenen, kledij, make-up en verwennerij de hoofdrol spelen.

Hasselt kleurt op 28 mei helemaal roze. Vorig jaar stond de VIJFtv CityDay nog in het teken van het glamoureuze Sex and the City, dit jaar zorgen VIJFtv-gezichten als Astrid Bryan, Valerie De Booser, Els Tibau en Lien Degol voor een onvergetelijke dag vol Me Time.

Een pimped-out foto met Astrid en Voor en Na's met Lien Degol
De VIJFtv CityDay gaat om 10u van start met de opening van het StyleCenter door Els Tibau, Astrid Bryan, Lien Degol, Valerie De Booser en Angélique Vandewinkel. In het StyleCenter zijn er de hele dag door stijlworkshops, make-up demo's en -sessies met Angélique Vandewinkel. Op het Molenpoortplein kan iedereen op geheel pimped-out wijze op de foto met Astrid Bryan. Om 14u rukken personal shoppers Astrid Bryan en Valerie De Booser uit die twee winnaressen helpen om 500 euro uit geven en tonen Lien Degol en Els Tibau de spectaculairste Voor & Na's op de Grote Markt. De avond wordt ingeluid met een optreden van The Lipstick Treason met Roel Vanderstukken, nadien is het de beurt aan Stan Van Samang die met zijn optreden de VIJFtv CityDay afsluit.

In het VIJFtv StyleCenter op het Molenpoortplein kunnen alle VIJFtv-kijkers hun City Pass afhalen, en daarmee korting krijgen in alle deelnemende Hasseltse winkels en boetieks. Ook dit jaar zijn die ondergebracht in drie routes: de Fashion Route, Me Time Route en de Culinaire route.

Het programma
Bekijk hier alvast het volledige programma:
9u00: Registratie StyleCenter en afhalen CityPass

10u00
- Opening StyleCenter: Verwelkoming door Els Tibau, Astrid Bryan, Lien Degol, Valerie De Booser en Angélique Vandewinkel
- Opening terras
- Stijladvies in het VIJFtv StyleCenter
- Visagie-advies met Angélique en haar team

10u30-11u30
- Make-up demonstratie met Angélique
- Op de foto met Astrid Bryan

11u30-12u30
- Kookworkshop met Giovani Oosters
- Lunch met Stan Van Samang en winnaars in restaurant Blue Olive

12u30-13u30
- Make-up demonstratie met Angélique

14u00
- Personal shopping met Astrid Bryan en Valerie De Booser

14u00-15u00
- Voor&Na Catwalk met Lien Degol en Els Tibau op de Grote Markt

16u00-17u00
- Voor&Na Catwalk met Lien Degol en Els Tibau op de Grote Markt

17u00
- Cocktailworkshop

18u00
- VIJFtv StyleCenter einde
- Optreden Roel Vanderstukken met The Lipstick Treason op het Molenpoortplein

20u00
- Optreden Stan Van Samang op de Grote Markt

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: