Groeten uit Antwerpen. Podiumbeest Herbert Flack en causeuse Key Minnebo als virtuele reisleiders, dat belooft! Met hen weet je nooit waar je gaat uitkomen.

Maar ze beloven alvast een reis door de geschiedenis van het reizen : met bezoeken aan het land van herinneringen, pelgrimsplaatsen en vluchtheuvels. Ze stoppen bij landverhuizers en avonturiers. Hun reisroute voert u kris kras door de tijden – van de middeleeuwen tot de toekomst. Nu gaat de tocht al eens te voet, soms te paard, dan weer met de Congoboot, af en toe per trein of ander wielig voertuig en zelfs even met die majestueuze Red Star Line...

Reisverhaler Herbert Flack en verhalenreizigster Key Minnebo bundelen wederom hun unieke talenten. Ze leiden een op maat gemaakte Grand Tour, die hier en daar wel eens iets weg heeft van een schoolreis. En dat alles met steevast een Antwerpse connectie: verhalen van Antwerpenaren op stap, Antwerpen als tussenhaven of ‘t Stad als eindbestemming. Per slot van rekening draait alles toch rond het “Centrum van de Wereld”, of niet?

Reizen als ontspanning, ontdekking of gewoon als harde noodzaak, ’t is toch altijd een beetje avontuur. Neen, voor deze reis heb je geen bagage nodig.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Groenten uit Antwerpen
Datum: 
23 november 2014 om 11u00 en 15u00
Locatie: 
Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over