Geert Bourgeois presenteert woensdag zijn eigen talkshow op Radio 1. Hij krijgt een uur cadeau van Wilde geruchten, de dagelijkse Radio 1-talkshow. De minister mag zelf gasten, muziek en onderwerpen kiezen voor zijn programma.
De keuze van minister Geert Bourgeois is opvallend. Hij wil een gesprek met zangeres Laura Lynn, die in de zomer van 2005 in Vlaanderen doorbrak met de schlagerhit ‘Je hebt me 1000 maal belogen’. Laura Lynn is erg vereerd met de uitnodiging van de minister en wil voor hem graag naar de Radio 1-studio komen voor een gesprek.
Geert Bourgeois is woensdag vanaf 10 uur te horen op Radio 1. In het eerste deel van Wilde geruchten leert Annemie Peeters hem de kneepjes van het radiovak: verkeersinformatie lezen, een interview voorbereiden, muziek kiezen,…

Tussen 11 en 12 uur is het dan aan de minister zelf! Behalve het studiogesprek met Laura Lynn, leidt de minister ook de dagelijkse Wilde geruchten-quiz, ontvangt hij showbizzcolumnist Flip Feyten en doet hij ook nog een telefonisch interview met iemand uit de actualiteit van de dag.
Wilde geruchten met Annemie Peeters en Geert Bourgeois,
woensdag 4 januari 2006 van 10 tot 12 uur op Radio 1

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: