De vier Foute Vrienden Begijn, Jeron, Steven en Thomas dreven elkaar weken lang tot het uiterste met absurde en gênante opdrachten. Op maandag 9 juni 2014 wordt het beste van het succesvolle tweede seizoen één voor één nog een laatste keer boven gehaald in de allerlaatste aflevering.

De vier Vrienden hebben zich gezellig samen voor het haardvuur genesteld om herinneringen aan het tweede seizoen op te rakelen met een drankje en hapjes… héél pikante hapjes. En laat dat nu net Jeron zijn specialiteit zijn…

Weet je trouwens nog hoe Begijn, Jeron, Steven en Thomas de viswinkel onveilig maakten? Steven redde de klanten zelfs van een ‘levende’ forel die plots tussen de dode vissen in de winkel bleek te liggen. Je herinnert je ongetwijfeld ook nog dat de vier niet echt talenknobbels zijn. Zowel Thomas als Begijn bewees dat, Thomas aan het verkoopstandje en Begijn in het tankstation. Steven toonde echter wel dat hij een apart Gents accent heeft.

Het meest gênante moment voor Begijn is en blijft zijn straf in de tekenacademie. Ooit heeft Begijn gezegd: “Ik ga nooit naakt”, maar dat was uiteraard buiten zijn drie Foute Vrienden gerekend. Het meest gênante of gore dat Jeron dit seizoen heeft meegemaakt, is de Zweedse vis die hij moest opeten in de container.

Het ergste moment van de hele reeks voor Steven vond plaats in brasserie Marie, of misschien toch in de black box, waar hij als straf aan alles moest voelen… en jammer genoeg ook ruiken. Voor Thomas was het dan weer zijn gênante speech in een aula van een hotel voor mensen met obesitas. Ten slotte hebben de Foute Vrienden nog een nooit eerder vertoond extraatje voor de 2BE-kijker: de zogeheten ‘deleted scenes’, die gelukkig niet écht verwijderd zijn.

Laatste aflevering foute vrienden maandag 9 juni 2014 om 20.35 bij 2BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over