Dit weekend verwacht de organisatie een grote publieksopkomst op Festival aan Zee. De tiende editie van Festival aan Zee pakt dit jaar uit met een attractieve affiche en werd daar bovenop gratis. Dit in combinatie met de aangename temperaturen die voorspeld worden, zorgt ervoor dat het alle hens aan dek is bij de organisatie. Er komen ontzettend veel reacties binnen van geïnteresseerden en dus zal het gezellig druk worden.

Om alles in goede banen te leiden werden er extra overlegmomenten georganiseerd met gemeentebestuur en de betrokken veiligheidsdiensten. Door enkele extra maatregelen te treffen zijn we nu voorbereid op de komst van extra veel publiek. Het festival wil iedereen op een comfortabele manier kunnen ontvangen en neemt daar volgende maatregelen voor:

  • Het terrein wordt uitgebreid
  • Er komt een extra barpunt
  • Er worden extra toiletten geplaatst

Festival aan Zee is een gratis festival, met twee podia. Op de esplanade komt er terug een vrij toegankelijk openluchtpodium met optredens van onder meer Ian Thomas.

De grote concerttent op het strand wordt binnen een omheinde zone geplaatst met een maximumcapaciteit van 7000 bezoekers. De toegang is ook hier gratis maar indien nodig kan de toegang tijdelijk afgesloten worden zodat de capaciteit niet overschreden wordt en het festival optimaal kan verlopen. Vooral voor de optredens van Milk Inc., Kraantje Pappie en Gorki raden we de geïnteresseerden aan om tijdig naar het terrein af te zakken.

Check hier de festivalregels van FAZ of surf naar www.festivalaanzee.be!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Festival aan Zee
Datum: 
26 en 27 april 2014
Locatie: 
De Panne

Reservatie:

Meer over