Op zaterdag 20 december is er een female fronted metal avond in Baroeg. De headliner van deze avond is Aniday. Robby Valentine is de gitarist, hij werd bekend met zijn top 10 hit ‘Over and Over Again’.

Zoals dat hoort in female fronted metal is er een hoofdrol weggelegd voor de zangeres. Maria Catharina, bekend van onder andere Idols en the Voice Of Holland, verzorgt deze rol met verve. Dit jaar bracht Aniday het debuutalbum ‘Aniday’ uit. Dit album heeft naast female fronted metal nog veel meer stijlen in huis. Zowel liefhebbers van pop, metal als rock kunnen de sterke songs van Aniday waarderen.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Sin7sinS. Ook deze band heeft dit jaar een album uitgebracht en komt dit graag in Baroeg ten gehore brengen. Dit album heet ‘Purgatory Princess’ en bevat volgens de band zelf het meest heavy materiaal tot nu toe. Als opener van deze avond heeft Baroeg een talentvolle band uit de regio geselecteerd. Melaina is een female fronted metal band uit Rotterdam en mag het publiek alvast opwarmen voor Aniday.

Baroeg is een poppodium in Rotterdam Zuid dat zich al decennia richt op harde en alternatieve bands. Female fronted metal past om deze reden goed in de programmering van Baroeg. Kom voor een avond gevuld met de meest talentvolle bands uit dit genre aanstaande zaterdag naar Baroeg.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Female Fronted Metal
Datum: 
Zaterdag 20 december 2014
Locatie: 
Baroeg

Reservatie:

Meer over