In de spannende voetbalweek van 30 juni 2014 trapten Chris Van den Durpel en zijn alter ego’s de zomer van 25 jaar VTM entertainend af met Familieraad, het familiespel dat ze met humor onder handen hebben genomen. In de studio leefden de celebrities uit de grote VTM-familie zich met plezier in de mening van de Vlaming in en in de huiskamer werd er door gemiddeld 574.994 kijkers (live+VOSDAL) mee geraden, goed voor een marktaandeel van 26,02 % (VVA 18-54).

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 juli 2014 trekt Chris Van den Durpel telkens een nieuw blik alledaagse vragen open en laat hij zijn typetjes hun ongezouten mening geven op het programma en op de bekende gasten die een rondje Familieraad spelen. Alle personalities die aan zet zijn, delen een VTM-geschiedenis uit een recent of verder verleden.

Zo vindt er in de tweede Familieraad-week onder andere een reünie plaats van Bart Kaëll met zijn Soundmix-jury en van Zaki met zijn Cijfers & Letters-vrienden. Maar ook de acteurs van Matroesjka’s, de familie Planckaert, de VJ’s van JIM en Dina Tersago met enkele van haar boeren slaan aan het raden en gokken.

De teams die aantreden in de tweede Familieraad-week stellen we in onderstaand lijstje voor:

maandag 7 juli: Louislouise vs De Zonen van Van As

De acteurs van de telenovelle Louislouise met Hilde De Baerdemaeker, Ianka Fleerackers, Rudy Morren en An Vanderstighelen nemen het op tegen de acteurs van De Zonen van Van As met Jaak Van Assche, Tania Kloek, Peter Thyssen en Els Béatse.

dinsdag 8 juli: Soundmixshow vs Matroesjka’s

Bart Kaëll en zijn Soundmixshow-jury Micha Marah, Fred Bekky en Jos Van Oosterwyck nemen het op tegen de acteurs van Matroesjka’s met Luk Wyns, Axel Daeseleire, Manou Kersting en Veerle Dejonghe.

woensdag 9 juli : Cijfers & Letters vs Assistentes

Het Cijfers & Letters-team met Zaki, Carine Van de Ven, Walter Demeyere en Isabelle A neemt het op tegen de Assistentes met Aurore Dobbelaere, Bé De Meyer, Deborah Ostrega en Sophie Van den Broek.

donderdag 10 juli : Boer zkt Vrouw vs JIM

Het Boer zkt Vrouw-team met Dina Tersago en de boeren Tanja Goethals, Howard Van Rooy en Andy Van Rossem neemt het op tegen het JIM-team met de VJ’s Sean Dhondt, Niko Van Driessche, Vincent Banic en Elisa Guarraci.

vrijdag 11 juli : Benidorm Bastards vs De Planckaerts

De Benidorm Bastards Emiel Ravijts, Hilda Vleugels, Lea Witvrouwen en Irène Vervliet nemen het op tegen De Planckaerts met Eddy Planckaert en Christa Planckaert met hun kinderen Stéphanie en Francesco.

Alle teams smijten zich om de populaire antwoorden te raden, die 100 Vlamingen tijdens een enquête hebben gegeven. En dat leidt tot grappige ontboezemingen, af en toe een Babylonische spraakverwarring en op vrijdag 11 juli zelfs tot … een spreekwoordelijke rode kaart, die gegeven wordt door Irène van de Benidorm Bastards. Deze pittige dame is zeer bij de pinken en waakt er nauwgezet over dat de tegenpartij geen onaanvaardbare trucs gebruikt om naar de finale te kunnen doorstoten.

Familieraad: elke weekdag om 20.20 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: