Sarah en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice, hebben zopas de 25ste kaars op hun carrièretaart uitgeblazen, maar hun muzikale honger is nog lang niet gestild. Na een indrukwekkende reeks van verjaardagsconcerten op binnen- en buitenlandse rockpodia en hun deelname aan het televisieprogramma 'Liefde voor Muziek', keert K's Choice terug naar een akoestische setting waarin hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.

De kaarten voor hun concert in de Ancienne Belgique vlogen in een mum van tijd de deur uit en ondertussen is ook het concert in De Roma hopeloos uitverkocht. Daarom worden er extra concerten toegevoegd aan hun LOVE=MUSIC tour op 2 december 2018 in Het Depot, Leuven en op 21 januari 2019 in De Roma, Antwerpen.

Begin jaren '90 begonnen broer en zus met z’n tweetjes op een klein podium. Nu, 25 jaar later, keren ze voor het allereerst terug naar deze basisopstelling, in duo, voor een avondvullend programma. Ze grasduinen in de songs van de muzikale helden die hun smaak en muzikale richting toen mee bepaalden en vullen dit aan met covers uit het VTM-programma 'Liefde voor Muziek' en een aantal songs uit het eigen K’s Choice repertoire. En hoewel dit nieuwe muzikale avontuur ongetwijfeld alweer de voorloper is van een nieuw studio-album, keren ze dus na een kwarteeuw heel even terug naar de roots.

Tickets voor de extra concerten in Het Depot en De Roma zijn te koop via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: