De nieuwe single van Eric Flanders komt op het goeie moment: we staan voor enkele warme en zonnige dagen en kunnen dus eindelijk weer buiten komen zonder paraplu. Eric zingt dan ook heel toepasselijk: Kom mee naar buiten. En laten we eerlijk zijn: het is een nummer dat je vanaf de eerste noten happy maakt.

Kom mee naar buiten werd geschreven door Marc Cortens en Wim Claes, Bart Herman tekende voor de tekst. Bij de single hoort trouwens ook een leuke zomerse clip: http://youtu.be/PqGbwpvvTlc

Eric Flanders is al jaren actief in de Vlaamse muziekwereld. Hij scoorde in die beginperiode verschillende hits. De mini-CD "Eric Flanders zingt Joe Harris" kende een geweldig succes en leverde Eric drukke werkjaren en vele optredens op. In het jaar 2006 vierde Eric zijn 20 jarige zangcarrière met de release van een opmerkelijk album met als titel "Mijn Vlaanderen". In 2009 volgde de release van "Genoegens" zijn meest succesrijk album tot dan. Op dat album stonden ondermeer twee prachtige duetten met Margriet Hermans. Ook met de singles getrokken uit zijn laatste album "Zo mag het leven elke dag zijn" scoorde hij erg goed. Opmerkelijk op dit album was weer een duet met Margriet Hermans en eentje met Garry Hagger. Mede door zijn ruim stembereik en zijn breed repertoire is Eric Flanders een graag geziene gast op feesten, party's en andere evenementen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over