Het Kazachse staatsgezelschap 'Astana Opera', waartoe recent Valery Gergiev als gastdirigent toetrad, presenteert zich in november 2014 met hun 'Best of Opera' tournee in wereldsteden Berlijn, Parijs, Londen, New York, Rotterdam én Antwerpen. Het belooft een spektakel te worden waarvan zelfs de ervaren operastad aan de Schelde onder de indruk zal zijn. Alleen al de schaalgrootte van het hele gebeuren is van een orde zoals we die nauwelijks kennen in België. Meer dan 190 professionele koor- en orkestleden zullen op 4 november 2014 op het podium van Stadsschouwburg Antwerpen staan en u laten genieten van de mooiste stukken uit het oeuvre van 's werelds meest vermaarde componisten, én van verborgen pareltjes uit de rijke Russische operatraditie. Tickets via www.sherpa.be of telefonisch op het nummer 0900 84 100 (0,50 EUR/min.)

Het imposante operahuis 'Astana Opera' haalt werkelijk alles uit de kast op hun eerste wereldtournee. U hoort enkele van de allermooiste uitvoeringen uit het oeuvre van Puccini, Wagner, Mozart, Offenbach en Gounod. Maar ook Verdi staat op het programma met highlights uit Attila, evenals het Bloemenduet van Lakme, Massenet's Thaïs en het kwartet uit Rigoletto. Alsof dat alles nog niet volstaat, brengt Astana Opera in hun indrukwekkende 'Best Of Opera' ook een prachtige greep uit het rijke Russische operarepertoire, een repertoire dat slechts zelden in onze contreien vertoond wordt: Prins Igor, Onegin, Boris Godunov en er is ook speciale aandacht voor het werk van Abai. Maar liefst 10 topsolisten passeren de revue gedurende dit adembenemende spektakel. Kortom, een complete opera-ervaring en een unieke kans om kennis te maken met de grandeur van Astana Opera!

Astana Opera - 'Best Of Opera' op dinsdag 4 november 2014 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets via www.sherpa.be of telefonisch op het nummer 0900 84 100 (0,50 EUR/min.).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Astana Opera - 'Best Of Opera'
Datum: 
dinsdag 4 november 2014
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

Meer over