Tijdens de herfstvakantie pakt VTMKZOOM uit met een nieuw initiatief: de VTMKZOOM Speelgoedfabriek, waar kinderen zich kunnen komen uitleven in een wereld vol speelgoed. De VTMKZOOM Speelgoedfabriek zal doorgaan in Perron M in Mechelen. De VTMKZOOM-gezichten Arne, Bab en Femme openen de deuren op woensdag 29 oktober 2014 en alle kinderen en hun ouders kunnen er dagelijks tot en met zondag 2 november 2014 tussen 10u00 en 17u00 terecht voor heel wat speelplezier. Iedereen kan zich vanaf nu gratis inschrijven op vtmkzoom.be en aanduiden op welke dag ze willen langskomen.

Met de VTMKZOOM Speelgoedfabriek wil de kinderzender de kinderen een leuke herfstvakantie bezorgen. Zo zullen de kinderen door een speciaal aangemaakt fabrieksparcours op VTMKZOOM-maat kunnen wandelen en daar meespelen met de leukste speelgoed-activaties. Zo zullen ze zich o.a. kunnen uitleven in het Hebdetgezien?!-spiegelpaleis, kunnen ze het tegen elkaar opnemen tijdens een sessie sumo-worstelen in de speciale Studio Kzoom-arena of kunnen ze al spelenderwijs een doktersdiploma behalen.

Op vrijdag 31 oktober staat er nog iets extra op het programma want dan is het Halloween en worden de kinderen opgeroepen om creatief uit de hoek te komen en verkleed te komen als hun favoriete speelgoed. Ook aan de ouders is er gedacht, want speciaal voor hen zal er in samenwerking met het Speelgoedmuseum Mechelen een aparte ‘ouderzone’ gebouwd worden, waar ook zij zich kunnen uitleven met heel wat speelgoed van vroeger.

Jonas Boets, station manager VTMKZOOM: “Na het VTMKZOOM Circus in het voorjaar en de VTMKZOOM Karavaan in de zomer, gaan we dit najaar nog een stapje verder. Met de VTMKZOOM Speelgoedfabriek dompelen we de kinderen onder in datgene waar ze het meeste mee bezig zijn: speelgoed. Voor een keer mogen ze met alles spelen en moeten ze nergens afblijven! We zijn er trots op dat we als kinderzender zo dicht bij de kinderen kunnen staan en hen dingen bieden die ze nog nooit gedaan hebben. Ouders zijn ook welkom natuurlijk, maar de kinderen laten hen best achter in het speciaal voor hen gemaakte ouderhoekje.”

VTMKZOOM schenkt vanaf maandag 29 september ook heel wat aandacht aan de Speelgoedfabriek in Studio KZOOM. Zo komt Marc Wellens, conservator van het Speelgoedmuseum Mechelen, iedere dag langs om heel wat speelgoed-rages van vroeger te testen in de studio. Kinderen zullen ook tips krijgen om zich te verkleden als speelgoed, klassen worden uitgedaagd om zelf een gezelschapsspel te bedenken en elke week zal het speelgoed van de week worden gekozen. Studio KZOOM wordt elke weekdag om 17u00 uitgezonden.

De campagne voor de VTMKZOOM Speelgoedfabriek is vandaag gestart. Je kan de spot hier bekijken.

VTMKZOOM Speelgoedfabriek Perron M - Mechelen van woensdag 29 oktober tot zondag 2 november 2014. Iedereen kan zich nu gratis inschrijven op vtmkzoom.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: