Drukke tijden zijn aangebroken voor Eddy Wally en diens vrouwtje Mariët, want Eddy blaast dit jaar 75 kaarsjes uit, en dit feest zal ongetwijfeld niet onopgemerkt voorbijgaan. Maar ook op professioneel vlak gaat het de zanger voor de wind, gisteren stond hij nog in de kempenshow, in het Klaveren Drie in Kasterlee waar hij het beste van zichzelf gaf, maar eddy gaf ook tekst en uitleg bij beelden uit zijn inmiddels impressionante carière.

Maar het hoogtepunt voor Eddy wordt ongetwijfeld zijn groots verjaardagsconcert in het Antwerpse sportpaleis van aanstaande woensdag. Gisteren bewees Eddy nog dat hij de stiel van het verkopen als marktkramer nog lang niet verleerd was. Hij trok naar een van de bekendste markten van ons land, de vogeltjesmarkt in Antwerpen, waar hij de laatste kaarten voor zijn concert aan de man bracht voor een speciaal prijsje en de 'klanten' kregen natuurlijk hun Eddy van heel dichtbij te zien.

Woensdag wordt het in het sportpaleis alvast een feestje met artiesten als Kate Ryan, Reborn, Sam Gooris en Vader Abraham op de Bühne zijn nog maar enkele van de artiesten die een hulde komen brengen aan Eddy Wally. Het beloofd dus alvast een spectakelstuk te worden. Be prepared!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: