De Belgische DJ B C-Rious verkoopt zijn eigen geproduceerde muziek op CD en via iTunes. Niets nieuws ware het niet dat de opbrengst van de verkoop integraal naar CliniClowns België gaat. “Op deze manier steun ik toch het goede doel en zorg ik ervoor dat de clowns alle zieke kinderen een hart onder de riem kunnen steken”, aldus Wesley Van Moortel.

B C-Rious, a.k.a Wesley Van Moortel, is een DJ die meer doet dan draaien op fuiven en festivals. Met zijn muziek probeert hij ook anderen te helpen. Met zijn eigen initiatieven steunt hij anderen en daar haalt hij zijn voldoening uit.  

Cliniclowns

Deze keer verleent B C-Rious zijn steun aan Cliniclowns België. “Het team van clowns brengt afleiding en plezier. Tot jolijt van kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven,” vertelt de Hammenaar. “En dat door middel van humor, spel, verbeelding en creativiteit. Dat is de ware kracht van deze organisatie.”

Evora

Van Moortel steunt de Cliniclowns via de verkoop van zijn nieuwe single ‘Evora’. Op de CD zijn vijf verschillende versies en mixen van de nieuwe plaat te beluisteren. Ook via iTunes kan je ‘Evora’ aankopen en daarmee het goede doel steunen.

De CD kost 5€ en daarvoor krijg je dus alle vijf versies van ‘Evora’. De CD is verkrijgbaar in Taverne Evora (Windekekouter 7, 9860 Oosterzele). Woon je net iets te ver? Geen probleem, B C-Rious stuurt persoonlijk een CD naar jou thuis na het ontvangen van uw betaling (5€) op rekeningnummer BE32 7310 3613 5202 met vermelding van naam en adres. Uiteraard kan je ook altijd terecht op iTunes.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: