Disney Channel gaat op zoek naar de grootste Violetta fans! Vanaf vandaag tot en met 4 januari 2015 biedt de populaire TV zender alle Violetta fans de mogelijkheid om een rol te winnen in de nieuwste muziek video van Violetta, dé hitserie op Disney Channel!

De opnames van deze nieuwe video gaan binnenkort van start maar fans kunnen hiervoor nu reeds auditie doen en hun kans wagen om de felbegeerde figurantenrol weg te kapen via www.disneychannel.be/auditie.

Om deze unieke ervaring nog interactiever te maken, kunnen alle popelende enthousiastelingen gedurende de kerstvakantie ook live auditie doen tijdens de Violetta auditietour in de speciaal voor de gelegenheid ontworpen Violetta tourbus en dit in samenwerking met Dreamland. Er zijn niet minder dan 12 tourstops gepland tussen 20 december en 3 januari. Voor een volledig overzicht van alle tourstops in de verschillende Dreamland winkels klik hier http://nl.disney.be/prijsvraag/violetta/auditie/auditietour.html

Over Violetta
De hitserie Violetta wordt elke weekdag om 18:45 uur uitgezonden op Disney Channel. De serie vertelt het verhaal van een meisje dat onlangs is teruggekeerd naar haar geboortestad Buenos Aires na vele jaren in Europa te hebben gewoond. Over de hele wereld zijn kijkers in de ban van de dramatische wendingen in het tienerleven van de dansende en zingende Violetta die alle uitdagingen aangaat die het leven van een getalenteerde tiener met zich meebrengt. De serie is nagesynchroniseerd in 15 talen en heeft inmiddels meer dan 40 miljoen kijkers sinds de start van de serie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: