Feel Good, dat is het hernieuwde devies van Dimitri Vantomme. Na een emotioneel en zeer openhartig gesprek op JaniTV eerder deze week, sloot Dimitri een donkere periode in zijn leven af.

Dimitri is naast een zeer-getalenteerde entertainer en DJ, uiteraard ook gekend van het legendarische TV-programma op JIM We Like To Party, als leadzanger van de populaire coverband Dimi en de Kasten en als een van de sterkhouders van het Antwerpse nachtleven met zijn Bonaparte. Een paar jaren geleden maakte hij al een enkele gemerkte passages in de Ultratop met zijn interpretatie van The White Stripes’ Seven Nation Army (herinner de top 10 hit Oh O O O Oh Ooh). Vorig jaar stond hij nog op nummer één in de Ultratop Vlaamse top 10 met Dichterbij samen met zijn compaan van TEEK.

Hij speelde eerder dit jaar mee, als enige vlaming in een internationale cast, in de hit Musical Grease, the Arena Show voor maar liefst 35000 mensen.

De afgelopen weken waren voor Dimitri even stilstaan-slikken-en-weer-doorgaan-weken, met heel veel stress en het verlies van een goede vriend. Dimitri laat deze periode nu achter zich met de release van #FeelGood, een radiovriendelijke houseplaat, die in internationale middens reeds zeer goed werd ontvangen.

Voor de opnames van de video zocht Dimitri d’Anvers, het gekende DJ-pseudoniem van Dimitri, warmere oorden op. De scenery van Los Angeles zorgen ervoor dat de video meteen een internationale feel meekrijgt, die bij de sound hoort. Feel Good wordt binnen dit en twee weken op iTunes verwacht. De video is nu reeds te bekijken op Youtube.

Denk zeker niet dat Dimitri zich nu op zijn DJ werk gaat toespitsen want dat deed namelijk hij al zijn hele leven. Hij had zijn eigen geïmproviseerde radio-studio toen hij 5 jaar was en draaide voor 't eerst op een fuif toen hij net 15 was. DJen is de rode draad die hem al tot in LA, Tell Aviv, Berlijn, Marbeilla, Bodrum etc bracht! Hij is resident van een paar grote parties en events in België en wil gewoon wat meer knallen door zijn eigen touch en muziek mee op de draaitafels te leggen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: