De unieke eindejaarstournee van Scala & Kolacny Brothers

'Scala & Kolacny Brothers' en kerstmuziek, jarenlang leek dat een onmogelijke combinatie. Het heleDecember​” - verhaal kwam in 2012 dan ook eerder toevallig tot stand, dankzij een rondvraag bij de Scala 'Facebook friends'. Tijdens hun December tournee brengt Scala enkele echte kerstnummers, maar ook nummers die weinig of niets met Kerst te maken hebben. Dus ook nummers die door de speciale sfeer of door het arrangement volledig in hetDecember​”-concept passen. Het woord “Kerstmis” valt wel af en toe eens in de teksten, maar dan ook niet altijd clichématig. De nummers klinken gewoon als perfecte soundtrack bij de koude “decemberdagen”.

Na een compleet uitverkochte en succesvolle eerste December​ tournee in 2012, kent dit project een vervolg in 2013. Het algemene concept blijft hetzelfde, maar er zullen een aantal nieuwe December​ nummers en leuke verrassingen in de setlist zitten.

Stijn & Steven Kolacny kondigden het vorig jaar zelf al aan na het uitverkochte December concert in Gent...ze komen terug naar Gent met hun tweede December​ concertreeksDit op vrijdagavond 13 december 2013 om 20u. Opnieuw in de mooie concertzaal van het ICC gebouwWie dus dit 2e Gentse December concert zeker niet wil missen, bestelt nu al best z'n tickets...want het eerste concert was in een mum van tijd uitverkocht!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Scala & Kolacny Brothers - December
Datum: 
vrijdag 13 december 2013, 20.00 uur
Locatie: 
ICC gebouw, Gent

Reservatie:

0902 69 66
Meer over