Bruidje Abigail gaat op zoek naar een ultrakorte jurk. Stefanie kiest voor een kleuraccent. En Ines, die gaat voor een combinatie van beiden. In een nieuwe week van De Jurk is de Vitaya-kijker opnieuw getuige van één van de belangrijkste keuzes uit het leven van deze vrouwen. Vinden zij de jurk van hun dromen? Of gaan ze alsnog met lege handen naar huis?

Aflevering 13 op maandag 27 oktober 2014 om 20.35

Sharon uit Menen is een last-minute bruid. Ze trouwt al binnen vier maand en heeft nog niets geregeld. Het is een hele uitdaging om haar jurk tijdig te vinden. Stefanie uit Brasschaat kiest voor een subtiel kleuraccent in haar bruidsjurk. Want de kleur watergroen speelt een belangrijke rol in haar leven. En Abigail uit Aalst wil heel de nacht dansen op haar trouwfeest. “Ik wil een kort kleedje, want als ik naar een feest ga, zit ik geen seconde stil. En op mijn eigen feest zeker niet”, klinkt het overtuigd. En dus gaat Abigail bij JPC Collection op zoek naar een ultrakorte jurk.

Aflevering 14 op dinsdag 28 oktober 2014 om 20.35

Cecile uit Meerbeek is een snelle beslisser. Na acht maanden verkering gaat ze trouwen met haar geliefde Bruno. Maar de zoektocht naar een jurk blijkt iets moeilijker dan het vinden van de juiste man. Nele uit Merksem werd ten huwelijk gevraagd te midden van meer dan 500 theelichtjes. Voor haar grote dag kiest ze een Scandinavische bruidsjurk en daar horen speciale schoenen bij. Lieselot uit Wevelgem draagt nooit een rok. Het is dan ook de eerste keer in haar leven dat ze een jurk kiest. En wat voor een jurk: haar bruidsjurk. An-Sofie uit Veldegem heeft een jurk met halter. Haar zus en mama kijken enthousiast toe.

Aflevering 15 op woensdag 29 oktober 2014 om 20.35

Boerin Daisy uit Vrasene stelt vast dat de zoektocht naar een bruidsjurk moeilijker is dan verwacht. Haar beste vriendin Claudia staat haar gelukkig bij met raad en daad. Bruid Veronique uit Waardamme kiest voor een moderne gestileerde bruidsjurk. Ze brengt een familiesluier van 60 jaar oud mee als uniek accessoire. En de 37-jarige Stefanie uit Poperinge wil in kleur trouwen. Haar jurk wekt heel wat emoties op.

Aflevering 16 op donderdag 30 oktober 2014 om 20.35

Sommige bruiden staan met alles en dat maakt kiezen best lastig. Bruid Aline staat voor een dilemma. Bustier of geen bustier? Tule of geen tule? Emily is de jongste telg in haar grote familie. Haar mama en zus wachten vol ongeduld om hun kleine prinses te zien in haar sprookjesjurk. Emily is helemaal klaar voor haar grote dag. En Ines heeft een eigenzinnige smaak. Ze gaat bij La Sposa op zoek naar een korte jurk in Audrey Hepburn-stijl. En daar horen rode schoentjes bij.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over