Het concert van Backstreet Boys vanavond op het strand van Oostende gaat gewoon door zoals gepland. Het noodweer van de voorbije dagen aan de Belgische kust noodzaakte het Woosha Festival op het strand van Oostende tot tweemaal toe het terrein te ontruimen. De weersvoorspelling van KMI voorspelt rustig weer vanaf de namiddag in Oostende en het evenement gaat door volgens schema.

Er zijn nog tickets voor de Backstreet Boys beschikbaar aan de inkom vanaf 17u00. Alle praktische info omtrent het evenement is beschikbaar op de website: Backstreetboysoostende.be.

Zee- en kustweerbericht van zondag 20 juli om 12 u: Weerbeeld

Deze namiddag is het eerst nog zwaarbewolkt met, vooral aan de westkust, kans op een onweersbui. In de loop van de namiddag wordt het droog en verschijnen er meer opklaringen. Maxima rond 21 graden. De wind waait matig uit noordwestelijke richtingen.

Vanavond en vannacht blijft het grotendeels droog met eerst opklaringen, later neemt de bewolking toe. De temperaturen dalen naar 16 of 17 graden. De zwakke wind wakkert aan tot matig uit noordnoordwest. De golfhoogte langs de kust schommelt rond 20 cm, volgende nacht stilaan rond 40 cm. De temperatuur van het strandwater bedraagt 20 graden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over