Volgende week is het zover. Dan beleven we de meeste hartverwarmende week van het jaar tijdens De Warmste Week. Ook Clouseau steunt dit initiatief en vlamt mee! Ze warmen Brugge niet alleen op met hun concert op 19 december maar hebben ook zonet de deuren geopend van een exclusieve webshop waar je de merch kan kopen waarmee Koen en Kris hun 125steSportpaleisconcert hebben aangekondigd. Je vindt er nog enkele koffietassen, petten, kledingbuttons, comfy hoodies en t-shirts om je te verwarmen deze winter! Sommige exemplaren hebben dat tikkeltje meer en zijn zelfs gesigneerd.

De opbrengst gaat naar de 287 projecten van het DWW-fonds. Dit jaar staat De Warmste Week volledig in teken van het welzijn van kinderen en jongeren. Een thema dat beide broers nauw aan het hart ligt. Zonder zorgen opgroeien als kind, vinden ze dan ook heel belangrijk.

Vlam jij mee met Clouseau voor De Warmste Week? Zorg dan dat je als de bliksem surft naar deze link want de '125’ stock is niet groot. Koen en Kris zeggen honderdvijfentwintig keer merci om hun actie mee te steunen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over