Het wordt een hete week met twee uitverkochte Chippendales®-shows op het programma, vrijdag in de Gentse Capitole en zaterdag in het Kursaal Oostende. En de begeerlijke mannen kondigen vandaag aan dat ze ook in 2017 onze herfst opvrolijken met een hele nieuwe tournee. De 'best. night. ever.' tour houdt dan halt in Antwerpen en Oostende.

Al vele jaren op rij vertroetelen de stoere, sexy Chippendales® hun (voornamelijk vrouwelijke) fans. Het recept? Sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

De gespierde binken van Chippendales® verwennen de Belgische dames in 2017 twee dagen op rij! Afspraak op vrijdag 20 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg en op zaterdag 21 oktober in het Kursaal Oostende. Twee opwindende dagen, met entertainment van de bovenste plank! Tickets voor beide shows zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 oktober om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over