Deze week worden de terugrondes van de kwartfinales van de UEFA Champions League gespeeld. Op dinsdag 12 april 2016 neemt Manchester City het op tegen PSG. Op 13 april 2016 staan Atlético en Barcelona tegenover elkaar in het Estadio Vicente Calderón. Welke ploegen trekken aan het langste eind en plaatsen zich voor de halve finales?

Pittige strijd tussen manchester city en psg op dinsdag 12 april om 20.15

Op dinsdag 12 april wordt het gevecht tussen Manchester City en PSG beslecht. De spannende heenwedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel. Mede dankzij een doelpunt van Rode Duivel Kevin De Bruyne behaalden de Citizens zo een uitstekende uitgangspositie voor de terugmatch. PSG moet nu alles uit de kast halen.

Tom Coninx nodigt voetbalkenners Mario Been en Marc Degryse uit in de studio voor een analyse van de wedstrijd. Jan Dewijngaert en Tom Soetaers leveren live commentaar bij de wedstrijd. Na de match volgt er ook nog een uitgebreide samenvatting van de andere terugmatch: Real Madrid – Wolfsburg. Wolfsburg zorgde vorige week voor dé verrassing van de speeldag door met 2-0 te winnen tegen de Spanjaarden.

Barcelona met één been in halve finale champions league

Op woensdag 13 april is het aan Atlético Madrid en Barcelona om zich te tonen. Barcelona won de heenwedstrijd met 2-1. Atlético kwam nochtans vroeg op voorsprong via een doelpunt van Fernando Torres, maar de Madrileense spits werd vlak voor rust van het veld gestuurd na een tweede gele kaart. Nadien herpakte Barcelona zich en trok het de match naar zich toe. Een gretige Luis Suarez scoorde twee keer voor de Catalanen. Atlético Madrid heeft wel genoeg aan één doelpunt om zich alsnog te kwalificeren voor de halve finale. De match is live te zien bij 2BE en op 2BE.be vanaf 20.15.

Genk-coach Peter Maes en Aad de Mos analyseren de wedstrijd. Dirk Deferme en Marc Degryse zorgen voor de nodige duiding bij de wedstrijd. Daarnaast is er nog een uitgebreide samenvatting van Benfica – Bayern München. Bayern won de heenwedstrijd met 1-0.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over