Tom Van Tongerloo
Breeze Festival 2017

Zondag 25 juni van 13:00 tot 23:00 uur verandert Aquabest bij Eindhoven in de ultieme Latinbestemming tijdens een gloednieuwe zomerse editie van Breeze Festival! First Vision en Salsa Sensation slaan ook in 2017 weer de handen ineen om een klein stukje Cariben naar Nederlandse bodem te brengen. Een combinatie van tropische cocktails, overheerlijke gerechten en de meest dansbare muziek zorgt ervoor dat iedereen in de ultieme summervibe komt. Met 50 nationale en internationale artiesten verdeeld over maar liefst 6 area’s, is er aan elke Salsa, Kizomba, Bachata, Urban & Eclectic fan gedacht. Breeze Festival brengt ook in 2017 weer een selectie aan grote namen naar het paradijselijke strand van Aquabest voor het meest Caribische festival van Nederland! Tickets zijn vanaf dinsdag 14 maart 19:00u verkrijgbaar.

BREEZE FESTIVAL 2017
Een zacht briesje waait door de bladeren van de palmbomen en het water kabbelt rustig in de branding. Het zonnetje streelt de gezichten van de bezoekers en een zwoele wind gaat door ieders haren. Een heerlijk geurtje van Churros en Surinaams Bara verspreidt zich rondom de tropische marktkraampjes. Bij Breeze Festival waant iedereen zich voor één dag in de Cariben!

Tijdens de Latin dansworkshops in de strandlodge worden nieuwe dansmoves tot in perfectie aangeleerd. Eenmaal de juiste dansmoves onder de knie kunnen deze geshowd worden bij onder andere in de Bachatent of bij de Urban area gelegen op het water. Maar wie één van de live Salsabands of de Kizomba area bezoekt, ontkomt ook zeker niet aan een dansje. In Beachclub Sunrise kan iedereen los gaan op de energieke Afro- en Latinhouse muziek.
Even tot rust komen en wegdromen bij de Caribische muziek kan in een van de hangmatten met een verkoelend schaafijsje in de hand. Kom, geniet en dance the night away op Breeze Festival 2017!

LINE UP
De line up is nog niet bekend, maar beloofd wederom groots te worden. De combinatie van nationale en internationale (live) artiesten, dj’s, showteams en workshops maakt Breeze Festival een evenement om dik gedrukt in de agenda te zetten.

WORKSHOPS & SHOWS
Tijdens Breeze Festival kan de dansvloer natuurlijk niet leeg blijven. Daarom kunnen bezoekers hun skills tonen of juist bijspijkeren tijdens diverse workshops. Om helemaal in de Latin vibe te blijven worden er tijdens het festival regelmatig shows gegeven in verschillende dansstijlen.

TICKETS
Speciaal voor de echte Latin lovers start op dinsdag 14 maart om 19:00u de Early Bird ticketverkoop. Early Bird Tickets zijn vanaf dan beperkt verkrijgbaar met een mooie korting van €6,- voor maar €22,50 (ex fee). Let er op dat er maar een beperkt aantal Early Bird Tickets beschikbaar zijn. Tickets voor Breeze Festival zijn makkelijk en snel te verkrijgen via www.breezefestival.nl. Wie echt niet kan wachten, kan als allereerste exclusief een Early Bird Ticket bemachtigen bij Salsa Breeze op zondag 5 maart bij Beachclub Sunrise.

TICKET INFO
Fase 1: Early Bird – € 22,50 (ex fee)
Fase 2: Lazy Bird – € 25,00 (ex fee)
Fase 3: Regular tickets – € 28,50 (ex fee)

Volg Breeze Festival
Volg Breeze Festival via Facebook en blijf up-to-date over speciale acties en al het nieuws omtrent de nieuwe editie van Breeze Festival op Aquabest bij Eindhoven.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: