Het Biesenrock-festival, dat op 1 & 2 augustus plaatsvindt op een prachtige locatie aan het kasteel van Alden-Biesen (Bilzen), pakt uit met een verrassing van formaat. Er komt dit jaar een derde festivaldag. Op zondag spelen diverse tributebands de beste rockklassiekers aller tijden. Die extra dag is gratis voor bezitters van een combipolsbandje van Biesenrock 2014.

Dat Channel Zero en Crucified Barbara naar Rijkhoven (Bilzen) komen, wist u al. Nu mag aan de affiche nog een klepper worden toegevoegd: de Zweedse progressieve metalband Evergrey, de band rond de legendarische zanger Tom S. Englund. Verder op de affiche de Belgische bands Captain Caveman, Hedonist en de Nederlandse female fronted metalband La Ventura. De Bilzense coverband South of Heaven mag het feest op zaterdag helemaal afmaken na Channel Zero. Tickets voor Biesenrock zijn al te koop vanaf 10 euro!

In samenwerking met de Legends of Rock Tribute Tour komt er op zondag 3 augustus ook een Rock Bilzen Tribute Festival 2014 op het festivalterrein. Een festivaldag die bovendien gratis toegankelijk is voor iedereen met een combipolsbandje van Biesenrock 2014. Het Rock Bilzen Tribute Festival heeft als ambitie uit te groeien tot het indrukwekkendste tributefestival van Europa. Zo brengt Magnetica een lasershow mee en gaat Kiss Lickss nooit het podium op zonder vuurspuwers.

Op de affiche van het Tribute Festival: Metallica by Magnetica, AC/DC by Bon Scotch, Slayer by Player, Motörhead byy Motörblok, Red Hot Chili Peppers by Red Hot Chili Neppers, Deep Purple by Purple Rainbow, Kiss by Kiss Lickss en de Luikse grappenmakers van Eagles Road. My Ex Stacey mag de boel aftrappen om 11.45 uur. Het hele Tributefestial is te volgen via twee mega beeldschermen op de wei.

Wie geen combiticket heeft voor Biesenrock kan tickets kopen voor het tributefestival aan 8 euro in voorverkoop via www.artistsandbands.nl of www.biesenrock.be. Voor Biesenrockers is niet alleen de inkom voor dit extra festival gratis, maar ook de extra overnachting op de camping.

  • Biesenrock aan Alden-Biesen (Bilzen) op vrijdag 1 en zaterdag 2 augustus met oa. Koyle, Dyscordia, Komah, King Hiss, Evil Invaders,Vanderbuyst, Flotsam & Jetsam, Evergrey, Blaze Bayley Crucified Barbara en Channel Zero. Meer namen en tickets www.biesenrock.be 
  • Rock Bilzen Tributefestival 2014 op zondag 3 augustus. Meer info en tickets www.artistsandbands.nl of www.biesenrock.be

 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Biesenrock
Datum: 
1 & 2 augustus 2014
Locatie: 
Alden-Biesen (Bilzen)

Reservatie:

Meer over