’s Lands meest legendarische hiphopband met Flip Kowlier, Serge Buyse en Kristof 'DJ 4t4' Michiels bestaat 20 jaar en viert dat met een pak optredens in 2018. Wie er bij wou zijn eind maart op één van de 7 shows in Het Depot, Vooruit, Cactus en De Kreun is eraan voor de moeite, want die waren in een mum uitverkocht. Maar op 10 mei maken de 3 mannen iedereen in de grote zaal van de Ancienne Belgique nog eens het hof!

'Niemand Grodder' hét verzamelalbum met de onutwisbaere culturele erfenisse van ’t Hof van Commerce verschijnt op 23 maart en bevat 17 hits en singles uit hun 5 albums, aangevuld met 2 gloednieuwe nummers.

Bam - Check de clip

'BAM!' en 'Truckchauffeur' zijn vanaf 16 februari beschikbaar voor download en streaming en als singles te horen op radio. Nog dit jaar releasen ze ten slotte ook een luxebox met heruitgaven op vinyl van de 5 full albums.

Haal tegen 25 maart ook de popcorn maar boven want dan verschijnt ‘Wien is ’t Hof van Commerce?’ - de documentaire gemaakt door Kristof Michiels - in première op Docville in Leuven. Vanaf 17 april zal je ze kunnen bekijken in verschillende cinemazalen in Vlaanderen.

Voor wie het zich nog afvroeg, 't Hof van Commerce is binnen de Belgische hiphop nog altijd den baes!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: