Ook dit jaar is 'BAD, Belevingsfestival voor iedereen' helemaal uitverkocht! Op donderdag 26 april 2018 zakken ruim 2600 bezoekers af voor de 9de editie van BAD Festival. Het is een klassieker onder de festivals voor bijzondere doelgroepen. BAD Festival staat garant voor een leuke mix van concerten, workshops en verwennerijen op het strand van De Panne. Op de editie van 26 april 2018 is het vooral uitkijken naar totaalspektakel 'Circus Geluk' (met o.a. Sam Gooris, Il Sogno & Amaryllis Temmerman, Gili & Gunter Lamoot...) én naar de uitgebreide workshopboulevard.

BAD Festival is meer dan enkel muziek; beleving is minstens even belangrijk. Op de workshopboulevard doen de bezoekers tal van nieuwe ervaringen op, op hun eigen tempo. De boulevard wordt gecoördineerd door vzw Festival Dranouter en Vondels (dagcentrum De Pelgrim). Heel wat West-Vlaamse secundaire- en hogescholen werken een workshop uit: een onvergetelijke, praktische stage-ervaring voor de leerlingen!

Programma workshops BAD Festival 2018

De workshopboulevard is op donderdag 26 april 2018 geopend van 11u tot 17u. Tijdens de ‘knuffelsessies’ ontdekken de bezoekers dat de lieve honden van vzw Clinidogs hen onmiddellijk gelukkig maken. Ze kunnen op de foto gaan met de stoere ‘trikes’ (driewielige fietsen met een motor), gekke bekken trekken op de gekke fietsen, enkele knepen van houtbewerking leren, nieuwe danspasjes onder de knie krijgen, lekkere smoothies maken en proeven... Om in topconditie te blijven, kan je een toertje maken op de speciale gocart ‘GELUK’. Ook is er een piano, trommel en gitaar om deel uit te maken van een fantastische rockgroep. En dit is slechts een greep uit de workshops en de randanimatie!
Tijdens BAD Festival 2018 ontdekt de bezoeker nog veel meer activiteiten.

Verder is de festivalkermis opnieuw van de partij! Speciaal dit jaar: de bezoekers van BAD Festival genieten gratis van de kermisattracties tussen 11u en 12u30 (op vertoon van hun polsbandje). Op het festivalterrein en op de zeedijk passeren ook verrassende fanfares.

UNIEK: Totaalspektakel 'Circus Geluk'

Nieuw op BAD Festival 2018 is totaalspektakel 'Circus Geluk', een wervelende show van ruim 5 uur met o.a. Il Sogno & Amaryllis Temmerman, de mobiele fanfare Ze Quaffeurz, ambiancemaker Sam Gooris, illusionist Gili & comedian Gunter Lamoot, de act "Gedeelde Smart" van Jan De Smet, Lien Van de Kelder en Pieter-Jan Desmet, een 'drum circle' met DokDok... Alle artiesten van Circus Geluk staan enerzijds in voor het show- en entertainmentgehalte en schenken anderzijds aandacht aan het comfort voor het bijzondere publiek van BAD Festival. Totaalspektakel 'Circus Geluk' komt tot stand met steun van de Belgische Tax shelter Podiumkunsten.
Voor Circus Geluk is het de beurt aan Blunt, na het totaalspektakel geven partyband Les Truttes en BAD Soundsystem het beste van zichzelf. De volledige line-up vind je op de website: https://www.badfestival.be/nl/line-up

Op www.badfestival.be kan je alle verdere informatie (praktisch, toegankelijkheid, artiesten, enz.) vinden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over