Tom Van Tongerloo
Amsterdam Music Festival 2015

De grootste DJ’s van de wereld verzamelen zich op 16 en 17 oktober 2015 in de Amsterdam ArenA voor het Amsterdam Music Festival. Niemand minder dan Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto zullen het weekend tijdens het Amsterdam Music Festival optreden. Een unieke combinatie: voor Armin van Buuren en Tiësto is het lang geleden dat zij samen te zien waren op een evenement in Nederland.

Met de aankondiging van deze namen wordt de derde editie van Amsterdam Music Festival wederom naar een hoger niveau getild. Uiteraard blijft het niet bij deze namen en werden er nog meer headliners aan de line-up toegevoegd, zoals Alesso, Yellow Claw, Nervo, Martin Garrix en Dimitri Vegas & Like Mike.

Officiële trailer Amsterdam Music Festival. Meer informatie op amsterdammusicfestival

In 2013 organiseerden ALDA Events en ID&T de eerste editie van Amsterdamse Music Festival. Een groot succes tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Nu twee jaar later is dit nog jonge festival uitgegroeid tot een begrip, overtreft het alle verwachtingen en zet het tijdens ADE Amsterdam op de kaart als de dance hoofdstad van de wereld. Amsterdam Music Festival maakt haar naam meer dan waar en mag als afsluiter van ADE dan ook absoluut niet ontbreken op de bucketlist van de wereldwijde feestganger. Dit jaar biedt het festival maar liefst een tweedaagse productie met ’s werelds beste DJ’s en performers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: