Exit The Qemists en Toddla T Sound, welcome DJ Hype ft Mc Daddy Earl en Andy Butler (Hercules & Love Affair) dj-set.

Feest in het Park heeft 2 afzeggingen te melden. Zowel The Qemists als Toddla T Sound moeten hun komst naar het festival annuleren door andere verplichtingen. Het Oudenaardse festival ging snel op zoek naar waardige vervangers en vond die al vrij snel!

Met DJ Hype ft. MC Daddy Earl heeft Fi:hP een grote drum’n’bass naam te pakken. In 2011 stond hij al een in een overvolle tent op het festival. Ook opnieuw van de partij is Andy Butler (Hercules & Love Affair), maar deze keer in de vorm van een dj-set. Frontman Andy Butler staat garant voor een vette disco getinte party!

Fi:hP meldt ook dat Collie Buddz, omwille van een probleem in het tourschema, wordt verschoven naar zaterdag 23 augustus. Daarom zal Dr.Lektroluv op vrijdag de Elektropedia Room afsluiten.

De dag- en podiumindeling staat vanaf vandaag op de site: www.feestinhetpark.be.

Dankzij het goede weer doet de voorverkoop het ondertussen beter dan de voorbije jaren. Wie nu een combiticket aanschaft, betaalt daarvoor €86. Het festival raadt aan je combitickets best op voorhand te kopen. Feest in het Park loopt dit jaar van 21 tot en met 24 augustus aan de vertrouwde donkvijver in Oudenaarde.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Feest in het Park
Datum: 
21 tot en met 24 augustus
Locatie: 
Donkvijver in Oudenaarde

Reservatie:

Meer over