Het is bijna zover, Alcatraz Hard Rock & Metal Festival zit eraan te komen! Met nog anderhalve week te gaan is het aftellen begonnen. De voorbereidingen lopen vlot en de ticketverkoop zit op schema. De camping is bijna uitverkocht, dus mensen die met hun tentje naar Kortrijk willen afzakken wachten beter niet te lang meer. De grootste vernieuwing dit jaar is uiteraard het feit dat Alcatraz een tweedaags festival wordt met op zaterdag, traditioneel, onze old school affiche en op de vrijdag een brede, maar vooral gedurfde line-up. Of de 'vreemde vogels' er op vrijdag voor zorgen dat er minder volk aanwezig zal zijn in vergelijking met de zaterdag, kunnen we voorlopig ontkrachten. De voorverkoop loopt voor beide dagen vrij egaal op en het aantal combi-tickets overstijgt zelfs de verwachtingen. De Alcatraz-polsband valt kennelijk in goede aarde en dat doet ons plezier.

Maar er zijn meer nieuwigheden: zo hebben we dit jaar ook ingezet op de hygiëne van onze gasten en daarom kiezen we dit jaar voor watergespoelde toiletten in plaats van chemische. Een dure, maar forse verbetering die het comfort van de bezoekers zeker ten goede zal komen. Voorts kunnen we melden dat het aantal eetkramen, op algemeen verzoek, zal uitgebreid worden. De zaken die je aan de kraampjes met merchandise, vinyl en cd’s hebt gekocht kun je vanaf dit jaar overigens kwijt in onze handige lockers. Aan die unit zal ook een oplaadpunt voor mobiele telefoons gevestigd zijn. Vorig jaar vroegen mensen massaal om koffie en ze krijgen koffie. We hebben een gezellig hoekje gereserveerd hiervoor. Je drankjetons kun je nu overigens ook elektronisch betalen. Verder garanderen we u gewoon twee dagen vol muzikaal vertier met enkele duizenden gelijkgezinden.

Over enkele dagen beginnen we met de opbouw. Volg ons op facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Info & tickets: www.alcatraz.be. Zolang de voorraad strekt, kunt u zich voor tickets ook wenden tot: Ticketscript / Popcenter (Kortrijk) / Top Disc (Torhout) / Café Elpee (Deinze) / Frituur 't Vichtenaerke (Vichte) / Harley Davidson (Roeselare) / De Verlichte Geest (Roeselare), Hard Rock Market (Brussel) en Music Mania (Gent)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Alcatraz Metal Festival
Datum: 
8 en 9 augustus 2014
Locatie: 
Vives, Kortrijk

Reservatie:

Meer over