Agnes Obel naar Amsterdam, Rotterdam en Groningen

Komende zaterdag staat de Deense singer-songwriter AGNES OBEL in een uitverkocht Paradiso, exact 3 weken nadat haar tweede album Aventine de Top 5 binnenkwam. Reden om snel terug te keren naar Nederland: op 2 februari 2014 staat Agnes in de Stadsschouwburg in Groningen, op 3 februari in De Doelen, Rotterdam en op 4 februari in het Concertgebouw in Amsterdam. Kaarten voor deze 3 shows zijn vanaf komende vrijdag te koop.

Gouden plaat

Eerder dit jaar, voorafgaand aan de release van Aventine, was Agnes Obel te bewonderen op de eerste editie van Best Kept Secret festival. Daar ontving ze een gouden plaat voor haar debuutalbum Philharmonics (2010), evenals opvolger Aventine een prachtig, verstild album dat de harten van veel Nederlandse muziekliefhebbers wist te veroveren.

Tickets

De voorverkoop voor de 3 Nederlandse optredens van Agnes Obel in februari 2014 start op vrijdag 18 oktober a.s. om 10:00 uur. Tickets voor Groningen en Rotterdam kosten €27,50 en zijn te koop op de site van De Oosterpoort resp. Rotown/De Doelen. Tickets voor het optreden in Amsterdam kosten €25 tot €35 en zijn verkrijgbaar via Concertgebouw.nl. Alle ticketprijzen zijn excl. servicekosten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over