Bazart en vrienden sluiten het concertjaar feestelijk af op zaterdag 23 december

De countdown is on! Op zaterdag 23 december staat Bazart in het Antwerpse Sportpaleis. Waarom dit de beste manier is om te kerstvakantie in te zetten? We zetten de belangrijkste redenen op een rijtje:

  1. Bazart viert het Nederlandstalig lied en brengt hun beste muzikale vrienden mee naar het Sportpaleis. Het wordt een heus indoorfestival. Alle gasten spelen een eigen show. Guusje, de allereeste signing op Echo Records, het label van Bazart, opent het feest. De Nederlander staat op het podium van 17u30 tot 17u50. Vlaanderens grootste ster Pommelien Thijs treedt op van 18u20 tot 18u55. Van 19u25 tot 20u15 staat MEROL op het podium van het Sportpaleis. Noordkaap, de godfathers van de Nederlandstalige rock, treden op van 20u45 tot 21u45. Bazart zelf sluit het indoorfestival feestelijk af vanaf 22u15.
  2. Jingle Bells are ringing. Het mag net iets feestelijker dan anders. Tussen de optredens door kunnen bezoekers op een kleine kerstmarkt genieten van winterse sfeer. De beste cocktails en mocktails worden er geserveerd, evenals lekkere streetfood.
  3. Moet een festival niet een host hebben die alles aan mekaar praat, die de artiesten aankondigt? Jazeker! Alex Agnew en Andries Beckers, het duo achter de podcast Welcome to the AA, nemen deze belangrijk taak voor hun rekening. Ze nemen in het Sportpaleis trouwens ook live een aflevering van hun succesvolle podcast op.
  4. Wereldpremière! 'Hou Mij Vast', een gloednieuwe single van Bazart ft. Pommelien Thijs zal op 23 december voor het eerst live gespeeld worden. Wie het nummer eerder al wil ontdekken, moet op zoek naar de ‘warmste’ luisterpaal. Die toert met de single er op het land door ten voordele van De Warmste Week.
  5. Wil je er nog bij zijn? Haast je naar livenation.be! De laatste tickets voor Bazart in het Sportpaleis zijn in verkoop via livenation.be.

Image

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over