Dj geëerd met handafdruk op Hollywood Boulevard

De release van ‘The Spark’ is de afsluiter van een historische week voor de Nederlandse dj, want hij mag een tweetal iconische gebeurtenissen op zijn naam schrijven. Afgelopen weekend mocht hij zijn handafdrukken plaatsen voor het TCL Chinese Theatre op Hollywood Boulevard. Hij is hiermee de allereerste Nederlander en (na David Guetta) de tweede dj die deze eer ten deel valt. Als bewijs postte Afrojack een foto op Twitter. Na afloop van de ceremonie deed Afrojack een dj-set in het beroemde theater, dat voor de gelegenheid was getransformeerd tot club.

Vervolgens was hij afgelopen woensdag te gast op de beurs in New York. Bij Nasdaq op Times Square mocht hij de closing bell luiden ter gelegenheid van de beursgang van dancebedrijf SFX (onder andere eigenaar van ID&T en Beatport).

‘The Spark’ featuring Spree Wilson is het eerste voorproefje van Afrojack’s soloalbum, dat volgend jaar uitkomt. De dj is twee keer genomineerd voor een MTV EMA award, in de categorieën ‘Best Electronic’ en ‘Best Dutch Act’. De awardshow van MTV Europe vindt op zondag 10 november plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over