Over 2 maanden trapt AFF een gloednieuwe editie af met een knal! Op 7 & 8 augustus mikken we op verrassing, op feest én ontroering, op zwoele beats én gitaargeweld. Hoog tijd om de AFFiche aan te vullen met een stevige portie DJ-geweld!

Op vrijdag 7 augustus zal de legendarische Duitse technopionier MONIKA KRUSE het festival headlinen. De sets van de blondine zijn hard, funky en opzwepend. Enkele uren eerder komt Modeselektor-protégé BENJAMIN DAMAGE tonen wat ie in zijn mars heeft. De Limburger MVMNT zal eerder op de avond het feest op gang trekken met de be tere techno- en housebeats!

Tegelijkertijd zorgt het frisse Tangram Records voor contrast. Met Limburgers FAISAL en UP HIGH COLLECTIVE en de Leuvense jongeling SOKOTO heeft het label toptalent in huis dat garant staat voor bijzonder knap electronisch knip-en plakwerk op het XPRMNT-podium.

Het feestcollectief Crossing Borders zorgt tot slot voor een AFFterparty in de gebouwen van C-mine. Met de geheimzinnige Brit MARQUIS HAWKES, Limburgse favoriet GEWELT en PEREGRINE en WAY BACK gaat het feest door tot vroeg in de ochtend! Tickets voor de AFFterparty worden zowel in voorverkoop als eerder op de avond verkocht aan de bonnenkassa op de festivalweide. Opgelet: beperkte capaciteit!

Eerder werden o.a. Wire (uk), Iceage (dk), Bed Rugs en I Will, I Swear aangekondigd. Méér namen volgen! Mits inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen of 3 euro tvv. het Absolutely Free Forest is AFF gratis toegankelijk!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Absolutely Free Festival
Datum: 
7 en 8 augustus 2015
Locatie: 
C-Mine, Beringen
Meer over