Het Cultuurcentrum Strombeek wordt 50 jaar! En dat vieren we op 5-6-7 mei met een stevig feest, 50 uur lang! Met activiteiten, expo, film, fuiven en als kers op de feesttaart een concert van INTERGALACTIC LOVERS!

Na uitverkochte shows in de Ancienne Belgique en Het Depot sluit Intergalactic Lovers, de fantastische band rond de bezwerende frontvrouw Lara Chedraoui ons feestweekend af.

Flashback naar 2008. Barack Obama zwaait de plak in de Verenigde Staten, China organiseert de Olympische Zomerspelen en ‘Back To Black’ van Amy Winehouse heerst in de charts. Dichter bij huis, in Aalst, beslissen vier vrienden om samen muziek te maken. Een klein jaar later boekt Intergalactic Lovers zijn eerste successen en in 2011 is er met ‘Greetings and Salutations’ een eerste plaat. De pers is laaiend enthousiast, de optredens stapelen zich op, de trein gaat aan het rollen.

15 jaar en drie succesvolle albums later – "Little Heavy Burdens" (2014), "Exhale" (2017) en "Liquid Love" (2022) – kennen zangeres Lara Chedraoui, gitarist Maarten Huygens, bassist Raf De Mey en drummer Brendan Corbey elkaar vanbinnen en vanbuiten. Samen doorzwommen ze al heel wat watertjes – privé en persoonlijk. Als onbreekbaar viertal staan ze samen klaar om onze 50ste verjaardag feestelijk af te sluiten.

Praktisch info
Zondag 7.05.23 20u
Locatie: Cc Strombeek, club concert op het podium van de schouwburg, Gemeenteplein 1, 1853 Grimbergen

Check voor het volledige programma: www.ccstrombeek.be/50-uur-voor-50-jaar

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: