Zoë Livay heeft vandaag haar debuut EP Openhartig uitgebracht. Op deze persoonlijke en emotionele EP vertelt de Nederlandse singer-songwriter haar verhaal middels zeven bijzondere tracks. Eerder bracht al Zoë de singles 'Als Ik In Mijn Ogen Kijk', 'Loslaten', en 'Hoe Het Komt' uit. Bekijk hieronder de videoclip van haar nieuwe single ‘Ik Had Een Droom’.

Luister Openhartig

Op Openhartig deelt Zoë Livay haar persoonlijke proces van het helen van een gebroken hart en haar weg naar meer selflove. Na anderhalf jaar kan de zangeres en songwriter eindelijk zeggen dat ze een deel van zichzelf kwijt kan in haar muziek en is ze nu klaar dit met de wereld te delen. De EP is op Instagram aangekondigd met een prachtige trailer, waarin Zoë alle zeven tracks onthult.

''Wat er ook gebeurt en hoeveel pijn ik nog zal ervaren. Ik ben en blijf Openhartig..'' - Zoë Livay -

OVER ZOË LIVAY
Zolang Zoë Livay het zich kan herinneren, speelt muziek een belangrijke rol in haar leven. Thuis groeit ze op met de muziek van André Hazes en Shakira en zelf zingt ze op jonge leeftijd in de kerk en maakt ze onderdeel uit van een popkoor.

In een zoektocht naar zichzelf worstelt Zoë langere tijd met negatieve gedachten en het niet durven praten over haar gevoelens. Tot ze in het najaar van 2020 besluit zich meer te richten op zelfliefde en haar gedachten niet meer alleen voor zichzelf te houden maar met de wereld te delen. Dit proces verwerkt ze in haar muziek en met haar tracks draagt ze de boodschap; share your thoughts empower each other uit, waarmee ze de verbinding met haar luisteraars opzoekt. Haar boodschap is altijd tweeledig; ook al is er duisternis er zal ook altijd licht zijn.

In 2021 tekent Zoë Livay bij Warner Music en brengt ze haar eerste single Wijn en Rozen op het label uit. Daarna volgen releases als Hoe Het Komt, Moeilijk Te Vergeten, Vloek en Loslaten.

In maart 2022 schrijft Zoë haar nieuwe single Vallen en Opstaan. Het nummer wordt onderdeel van de landelijke NS campagne voor het NS Flex abonnement. In de campagne en het nummer wordt de nadruk gelegd op het feit dat je ondanks tegenslagen in het leven altijd weer de kracht moet vinden om door te gaan. Een boodschap die perfect aansluit bij de missie van de sociaal en mentaal bewuste zangeres en songwriter.

Meer over Zoë Livay lees je op deze pagina: Artists Unfold – Zoë Livay

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over