De release van TheColorGrey’s nieuwe album ‘OVERCOME’ staat voor de deur! Oorspronkelijk was de release van zijn tweede album voorzien op 27 maart, maar wegens de Corona-crisis werd dat uitgesteld naar volgende week vrijdag 24 april.

'OVERCOME’ is voor Grey een keerpunt. Voor de eerste keer in zijn carrière nam TheColorGrey een album op met live band, wat ‘OVERCOME’ een extra dimensie geeft en naar een hoger niveau tilt. Op het album combineert de zanger up-beat rap met goeie vibes en inspirerende teksten. Zijn muziek is een mix van hip hop, new soul, blue jazz, r&b en urban pop, met treffende melodieën die een bepaalde melancholische ondertoon bevatten. TheColorGrey stelt ‘OVERCOME’ live voor in de Ancienne Belgique op 17 december.

“OVERCOME gaat over de obstakels en situaties die we als individu of bevolkingsgroep/samenleving proberen te overwinnen of moeten leren accepteren”. Grey

TheColorGrey releasete zopas zijn nieuwste single ‘One Time’ uit het nieuwe album en bracht eerder ook al singles ‘Up All Night’, ‘Black Flower’ en een featuring met DC rapper Oddissee ‘Out Of My Hands’ uit.

Tracklisting
1. One Time
2. What’s New
3. Twice As Hard
4. Malicious Delight
5. Nothing At All
6. Lost In My Thoughts
7. Focus
8. Suitcase (Add The Weight)
9. Black Flower
10. Crazy
11. Up All Night
12. Lights Out
13. Out Of My Hands

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over