Kees Meerman is een Hollandse Antwerpenaar die nederpop brengt. Zijn nummers zijn als kortfilms. Hij zingt over wat hem bezighoudt, ongecensureerd en met veel gevoel.

De Lage Landen is zijn zesde album, waarin hij zingt over hoe je jezelf kunt zijn in een wereld waarin je bestookt wordt door media die zichzelf sociaal noemt. Hoe je hoopvol kunt zijn als ieder uur het wereldnieuws om je oren slaat. Een eerlijk, gevoelig, humoristisch, ongecensureerd album van vijf nummers. Dit is zijn voet in het zand. Dit is waar hij voor staat.

Deze zomer zette Kees heel Antwerpen op stelten met zijn petitie tegen cruiseschepen in de Lage Emissie Zone (16.000 handtekeningen). Tevens is hij bedenker van Kadoboom, een project dat bomen plant in verwoestijnde gebieden in Afrika (en dat gelanceerd wordt op 23 oktober 2019!) De Lage Landen telt vijf nummers, en ieder nummer krijgt een videoclip. De eerste videoclip die Kees ooit maakte, Wat Nooit Geneest, werd inmiddels 80.000 x bekeken op Facebook!

Kees Meerman maakte 7 onemanshows waarmee hij in theaters in heel Nederland en België speelde. Daarnaast is Kees zangleraar, theaterdocent en stemacteur. Zo is hij de NL vertelstem van Bumba. Hij geeft les in zijn eigen magazijn in Antwerpen.

Vrijdag 25 oktober om 15 uur wordt de De Lage Landen gelanceerd. De eerste single heet Mezelf Kwijt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over