Na afgelopen maanden succes gescoord te hebben met tracks als 'Christian Dior', 'Champagne Papi' en 'Vakantie' is daar nu eindelijk het volledige nieuwe album van Dopebwoy. Hoogseizoen bestaat uit 16 tracks met meerdere internationale samenwerkingen als WSTRN, D-Block Europe en Yxng Bane en lokale featurings waaronder Boef, Jonna Fraser, Henkie T, 3robi en Lil Kleine. Met die laatste nam hij zijn nieuwe single ‘Dansen Aan De Gracht’ op.

Ook in België is Dopebwoy populair. Zijn tracks leven op sociale media en worden massaal gestreamd door de Vlaamse jongeren. Zo waren zijn laatste drie singles goed voor meer dan een miljoen Belgische streams.

Beluister 'Hoogseizoen'

Hoogseizoen markeert een nieuwe fase voor Dopebwoy. Het is het eerste album dat hij uitbrengt onder zijn eigen label Forever Lit Records. Dopebwoy over Hoogseizoen "Dit is het seizoen voor mij en iedereen die met mij is. Door het album heen zul je vibes voelen van de plekken waar ik aan dit album heb gewerkt."

TRACKLIST
1. Definitie
2. Dubai Mall
3. Christian Dior (feat. Bryan Mg & SRNO)
4. Dopebwoy x Yxng Bane - Jamaica
5. Niet Perfect
6. Dopebwoy x Henkie T x Cho - Henny/Loca
7. Dopebwoy x Lil Kleine - Dansen Aan De Gracht
8. Dopebwoy x 3robi x Boef - Champagne Papi (feat. SRNO)
9. Dopebwoy x D-Block Europe - Blem
10. Dopebwoy x 3robi x SRNO - Marbella
11. Melanin
12. Visioen
13. Dopebwoy x WSTRN - Wine Pon Mi
14. Dopebwoy x Jonna Fraser - Vakantie
15. Window
16. Uitweg

DOPEBWOY

Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, is een Nederlandse rapper en producer. De hitsingle 'Cartier' betekende zijn doorbraak binnen de Nederlandse hiphopscene. Het nummer stond meer dan 12 weken in de top 10 van de Nederlandse single charts. Daarnaast was het voor lange tijd de meest gestreamde Nederlandse track ooit. Afgelopen jaar lanceerde Dopebwoy zijn album Forever Lit, dat ruim 15 weken in de top 10 van de Nederlandse album charts stond. Ook internationaal wist Dopebwoy succes te boeken in o.a Frankrijk, België en de UK. Daarnaast heeft hij met verschillende internationale artiesten samengewerkt, waaronder Oboy en Aya Nakamura met wie hij de track 'Je M'en Tape' uitbracht. Aan het begin van 2020 kondigde Dopebwoy en Warner Music aan gezamenlijk het platenlabel Forever Lit Records in het leven te roepen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over