Laundry Day sluit traditioneel het festival seizoen af op 2 september. Op zijn twintigste verjaardag tilt het Antwerpse festival de festivalbeleving naar een ongezien en vernieuwend niveau met spectaculaire podia set-up (cirkel constructie waarbij 10 stages rug aan rug staan), een unieke backstage belevenis met 360° zicht op alle stages, unieke sound settings met een top-selectie van (Antwerpse) music/community partners met dito keure van beste DJ line-up; grootste live stage met live acts van de beste Belgische bovenste planken finaal een originele food line-up met Antwerp’s Finest.

Klik op bovenstaande afbeelding om de video te bekijken

Dat de muziekliefhebber op Laundry Day 2017 verwend zal worden, kan nu al gegarandeerd worden. Een ongeziene setting van 200 omgebouwde zeecontainers in de vorm van een zeester maakt dat iedereen ondergedompeld wordt in een 360° muziekbeleving. Deze structuur vormt de 10 verschillende podia waarop in 9 zones de beste DJ’s hun performance zullen geven en in één zone de Live stage staat.

Festivalbezoekers hoeven door deze ster-setting niet op zoek te gaan naar podia verspreid over het terrein. Daarnaast zorgen de vernieuwde sound settings ervoor dat ongeacht de plaats waar je je bevindt, je een optimale muziekbeleving zal ervaren net zoals in je favoriete club, zonder storende achtergrondgeluiden van andere podia. De licht- en videoshows tijdens de verschillende performances maken het spektakel compleet. Deze productie setting is never seen before en tilt de muziekbeleving naar een hoger niveau.

De headliner van het festival is ongetwijfeld Bazart. Maar beruchte en beroemde DJ’s zoals Tout Va Bien, The Magician, Warhola, Body & Soul NY, Blawan, Len Faki, Kölsch, Speedy J, Stephan Bodzin, DJ Craze, Lil Kleine, Lefto, TLP en tal van anderen zullen de muziekliefhebber ook absoluut weten te bekoren. Door unieke samenwerkingen met Belgium’s Leading Artists en een Antwerps Finest Leading Nightclubs zoals onder meer Club Vaag, Roxy, Ampère en Labyrinth Club is een breed muzikaal spectrum gegarandeerd van Techno over Hiphop en Hearstyle tot Drum & Bass.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over