De 869.000 kijkers die vorige week op Aspe afstemden, zagen het vermoeden van inspecteur De Maegd (Ludo Hoogmartens) bevestigd worden: zijn collega Vereecke (Axel Daeseleire) bleek er een verborgen agenda op na te houden. Commissaris De Kee (Michel Van Dousselaere) is dus genoodzaakt een vervanger in te schakelen en dat wordt inspecteur Rudy Snels, een rol voor Marc Lauwrys.

Rudy Snels is de tegenpool van Dirk Vereecke. Omdat zijn vrouw...

Goede wijn behoeft geen krans, maar vooral: goede wijn kan best betaalbaar zijn. Hoe je die op de kop tikt, verklapt Thomas Vanderveken in de vierde aflevering van Voor hetzelfde geld op woensdag 16 april. Zijn collega’s Britt van Marsenille en Jan Van Looveren pluizen verder uit hoe je schatten en oude rommel kan onderscheiden van elkaar en wanneer een reisannuleringsverzekering aangewezen is.

Schatten versus oude rommel

In de...

Vorige week zagen 712.627 kijkers (live+4) hoe Jempie en Frakke er niet in slaagden om roofing te branden op het dak van een klant, wat kersverse baas Herman zijn eerste grote contract kostte. Op woensdag 16 april 2014 staan Frans Van As en co klaar voor de vijfde aflevering van De Zonen van Van As. 

Kevin (Jonas Van Geel) doet een poging om Jempie (Peter Van den Eede) te helpen in...

In China worden gameverslaafde jongeren vanachter hun computer weggerukt en overgebracht naar het Daxing Bootcamp, in de buurt van Peking. “Sommige kinderen hier zijn zo verslaafd dat ze zelfs niet van meer van hun scherm wegwillen om naar het toilet te gaan. Daarom dragen ze een luier. Zo kunnen ze blijven gamen”.

Gameverslaving is één van de snelst oprukkende verslavingen wereldwijd onder jongeren. China is het eerste land ter wereld...

In Herentals vervangt Dokter Tengrootenhuysen twee knieën in één operatie. Al snel wordt duidelijk waarom orthopedisch chirurgen naar eigen zeggen 'de beenhouwers van de chirurgie' genoemd worden. Hij en de andere dokters leggen uit waarom ze zo graag het mes ter hand nemen dat alle patiënten vrezen.

Dokter Mania De Praeter is een van de weinige neurochirurgen in België die zich toelegt op kinderen. Samen met haar team moet ze...

De ronde van Peter Goossens zit erop. De driesterrenchef trok de voorbije dagen naar Antwerpen, Brussel, Hasselt, Gent en Kortrijk en bezocht er de vijf pop-uprestaurants. De bediening, de keuken en de sfeer werden gewikt en gewogen, en de chef duidde Twenty-Two in Antwerpen en visbar STORM in Kortrijk aan als de twee beste pop-ups.

Noémie & Jeremy en Barbra & Stefaan hebben de nominatie voor de wildcard dus op...

Mike Rosenberg wist begin 2013 dat zijn leven zou veranderen. Maar de singer-songwriter die we allemaal beter kennen als Passenger wist toen nog niet hoe drastisch dat zou zijn. Dat hij vorig jaar in 20 landen de top van de hitlijsten zou overmeesteren, overtrof zijn stoutste dromen! 

Passenger wordt in 2003 opgericht door Mike Rosenberg en Andrew Philips. Wanneer laatstgenoemde de groep zes jaar later verlaat, besluit Rosenberg alleen...

Plaza Francia is het verhaal van twee werelden die elkaar aftasten, elkaar kruisen en elkaar bedwingen. De ontmoeting van twee iconen uit de Franse scene, Gotan Project en Catherine Ringer. Enerzijds de Argentijn Eduardo Makaroff en de Zwitser Christoph H. Müller, twee steunpilaren van Gotan Project die op zoek gaan naar avontuur buiten de betreden paden. Anderzijds Catherine Ringer, één van de grootste stemmen uit de Franse muziekwereld, gezegend...

2014 is een feestelijk jaar voor Jimmy Frey. In februari werd de zanger opgenomen in de Eregalerij van Radio 2 en op 28 april wordt Jimmy 75 jaar. Dat viert hij met de ultieme ‘best of’-verzamelaar! Herontdek nu al zijn hits uit meer dan 50 jaar carrière en ook gloednieuwe nummers  op de dubbel-cd ‘Jimmy Frey 75’.

Alles begon in 1966, toen Jimmy voor het eerst op televisie te...

Earl Simmons, beter bekend als DMX is een hiphop legende van formaat. Hij begon met rappen op zijn dertiende. In 1998 werd hij bekend bij het grote publiek na het uitbrengen van zijn debuutalbum 'It's Dark and Hell Is Hot' met nummers als 'Ruff Ryders' en 'X-Is Coming'. Dit werd door velen gezien als de wederopstand van hardcore rap na de dood van Tupac Shakur en Notorious B.I.G. In 1999 bracht hij zijn meest succesvolste...

In mei vorig jaar werd 'Devil’s Ringtone', de debuut-cd van Stan Lee Cole (aka Stijn Cole), warm onthaald door pers en publiek. Als pianist van Scheire en de Schepping gaf Cole zijn eerste full album gratis weg via de site van VIER. Goed voor 10.000 downloads, goed voor virtueel goud.

Met de single 'Separated' won Stan Lee Cole de eerste prijs van het prestigieuze ISC (International Songwriting Competition) met in de jury klinkende namen als Tom Waits, Nas,...

Pagina's