Binnen een dikke week gaat het sprookjesconcert "Er was eens" in première! En jij maakt kans om erbij te zijn. Wij geven 10 exclusieve familie tickets voor 4 personen weg voor de Première op zaterdag 22 september.

De musical vertelt het verhaal van 4 prinsessen die van hun tante, de heks, smartphones en tablets cadeau krijgen. Ze hoopt hiermee Sneeuwwitje, Doornroosje, Assepoester en Rapunzel helemaal te betoveren zodat ze niet meer weg te slaan zijn van deze verslavende dingen. De prinsessen ontdekken de wondere wereld van de wifi en kunnen niet meer zonder. Het slorpt al hun aandacht op zodat ze de rinsen die hen bewonderen nauwelijks opmerken. De Prinsen proberen wanhopig hun aandacht te krijgen en hen af te leiden van deze mobieltjes. Wanneer dit niet meteen lukt zijn de koning en de koningin de wanhoop nabij. Het plan van de boze heks lijkt te slagen en het ziet er naar uit dat haar dochter dan toch de lievelings prinses wordt.

Als je wil weten of haar plannetje lukt dan moet je zeker gaan kijken! De musical is niet alleen een leuke ontspanning, het snijdt ook het actuele thema aan van het gebruik van sociale media en draagbare schermen bij kinderen en jongeren. De vier prinsessen worden gespeeld door Tinne Oltmans (Doornroosje), Anne Van Opstal (Sneeuwwitje), Shauni Rau (Rapunzel) en Helle Vanderheyden (Assepoester). Het is een interactieve show vol met spelletjes en raadsels. op de première van zaterdag 22 september wordt je een uur op voorhand al uitgenodigd op het rode loper waar er heel wat figuren uit de sprookjes wereld je verwelkomen en entertainen met leuke activiteiten. Bovendien kan je na de show de prinsessen nog ontmoeten ook! Selfies nemen is toegestaan.

Praktische info:

  • Wanneer: zaterdag 22 september 
  • Locatie: Stadsschouwburg Antwerpen
  • Uur: 16u rode loper & onthaal - 17u begin voorstelling
Vraag: 

Wij geven 10 familietickets van 4 personen voor de première weg dankzij de producent Deep Bridge. Wil je kans maken op deze tickets? Vul dan het wedstrijdformulier in en geef een juist antwoord op volgende vraag. Welke prinses komt er dit theaterseizoen nog terug met een eigen gloednieuwe musical?

Einddatum: 
wo, 19/09/2018 - 22:00

Deelname wedstrijd