Trio’ is een unieke langspeelfilm van en met Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke die met Valentijn in de zalen komt.

‘Trio’ volgt het verhaal van Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat die al een tijdje met een depressie worstelt. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise een grofgebekte escorte maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen... maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

‘Trio’ wordt geproduceerd door Brutteo en kwam tot stand met de steun van VIER en het Stap programma van Telenet, en in samenwerking met Kinepolis Film Distribution (KFD) die de film vanaf 13 februari 2019 in de bioscoopzalen zal verdelen.

Vraag: 

Wij geven naar aanleiding van deze release op 13 februari 10 dutickets weg. Wil jij kans maken op één van deze duotickets? Bezorg dan ons een correct antwoord op volgende vraag: Welke acteur nam de rol op zich om de regie van deze film voor zijn rekening te nemen?

Einddatum: 
di, 19/02/2019 - 20:00

Deelname wedstrijd