Het voorbije weekend werd er weer volop gefeest en gedanst in de Hasseltse Trixxo Arena, want ruim anderhalf jaar later dan voorzien vond er op zaterdagavond een nieuwe, uitverkochte editie plaats van ‘I love the 90’s – The party’. Het was de eerste indoor mega-party sinds de arena eind september de deuren sloot als vaccinatiecentrum. Na controle van hun Covid Safe Ticket, genoot het enthousiaste publiek van een topavond. In...

De derde tentoonstelling van Het Kunstuur in Mechelen werd geopend en bevat een schat aan kunstwerken mét bijhorende verhalen.

Initiatiefnemers Hans en Joost Bourlon: “Eén van de opmerkelijke werken in deze tentoonstelling is ‘Olympia’ van René Magritte. De eigenaar leende het werk, dat enkele miljoenen waard is, uit om tentoon te stellen in het Magritte museum in Jette en daar werd het bij een overval in 2009 gestolen.

De...

Avedon heeft vandaag samen met Sjaak de track 'Shoot It' feat. Jebroer uitgebracht. De Nederlandse artiest en producer staat bekend om het maken van onverwachte combinaties wanneer hij artiesten bij zijn tracks zoekt. Connect The Unexpected staat centraal in zijn samenwerkingen en muziekstijl. Voor deze nieuwe single heeft Avedon de ultieme combinatie gevonden in Sjaak en Jebroer.

Luister 'Shoot It'

Zoals ook in...

Ruben Impens – cameraman van de Gouden Palm-winnende horrortrip Titane - wint de Jo Röpcke Award 2021, de jaarlijkse filmprijs van het weekblad Knack.

Ruben Impens (Gent, °1971) is dit jaar de laureaat van de Jo Röpcke Award, een prijs genoemd naar de voormalige filmjournalist van de BRT. Die reikt het weekblad Knack Focus jaarlijks uit tijdens Film Fest Gent aan "iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Vlaamse...

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Heilung, dat zou plaatsvinden op 12 december 2021 in het Koninklijk Circus, uitgesteld naar vrijdag 11 november 2022.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd. Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be....

De dagen worden korter en kouder en iedereen weet wat dat betekent: Sinterklaas is op komst! Naar ondertussen zeer goed gewoonte (27ste jaargang) viert de goedheilig man zijn verjaardag in Sint-Niklaas al tijdens de laatste twee weekends van november op de Grote Markt, en dit tijdens het spectaculaire circusfestival ‘Sint in de Piste’.

Vliegende, jonglerende, zwevende en balancerende wereldacts vullen de grootste circustent van Europa in dit circus met...

Op zondag 17 oktober om 21u00 bij VTM kruipt Matteo Simoni in de huid van Jan de Lichte, een sympathieke boef die voor rechtvaardigheid en vrijheid strijdt en al plunderend een bloedig spoor door Vlaanderen trekt. Waarom je naar deze prestigieuze reeks van eigen bodem moet kijken, legt Matteo Simoni zelf uit.

De Bende van Jan de Lichte is fictie van de bovenste plank met een absolute topcast: naast Matteo...

Het was een zwaar en turbulent jaar voor Remco Evenepoel. De jonge renner uit Schepdaal vocht zijn weg terug naar de top na zijn val in Lombardije vorig jaar. Maar de comeback ging niet als gepland. Een vroegtijdige opgave in de Giro, frustraties en heel veel kritiek. Vlaanderen kreeg een andere Remco te zien, die zijn emoties maar moeilijk kon bedwingen. In de persoonlijke documentaire Ik ben Remco op zondag...

De redactievergaderingen van het kersverse, derde seizoen van Code van Coppens moeten ongetwijfeld hilarisch zijn geweest. Getuige daarvan zijn de nieuwe knotsgekke themakamers waaruit een keur aan BV's mag proberen te ontsnappen vanaf zondag 17 oktober om 19u55 bij VTM. De broers Coppens, ondertussen gekende 'ontsnappingskoningen' in Vlaanderen en ver daarbuiten, hebben zichzelf opnieuw overtroffen met deze nieuwe reeks. Lieven Scheire, wetenschappelijke rots in de branding, is ook opnieuw van...

When it comes to energetic, catchy and soulful alternative rock, you can't go far wrong with KOSMODOME, who will be releasing their self-titled, debut full-length album on Karisma Records on the 10th December.

In anticipation of this pre-holiday treat, the label has today released the track Hypersonic, about which the band had this to say:

When you feel like a failure because a hectic life takes you out of...

POWERWOLF hits the stage once again, announcing a second German show as direct support to Iron Maiden! The great package will be opened by Airbourne beforePOWERWOLF perform as direct support to one of the most important bands in heavy metal. On July 26, 2022, the doors of Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main will open for an unforgettable live show with an amazing line-up.

The last European Wolfsnächte headlining...

Pagina's