Formerly known as Juventa, Amsterdam based producer Jordin Post marks two milestones today: his first original release on Anjunabeats and his debut solo outing as Jordin Post.

Long term Anjuna fans will recognize Jordin his many remixes on both Anjunabeats and Anjunadeep over the years as Juventa, including a jaw-dropping mix of David West's ‘Larry Mountains 54’ on Anjunabeats Volume 8.

Jordin spent several years exploring his passion for...

Vrijdag 3 juli brengt Eefje de Visser een concertfilm uit, het weekend dat ze normaal gesproken op Werchter zou spelen met haar band. De film biedt naast een (alternatieve) live show een unieke kijk in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de Coronacrisis helpen.

In januari dit jaar...

Werkt ons taalgevoel nog naar behoren? De VTM-kijker ontdekt het dit najaar bij VTM in ‘Veel Tamtam’, het nieuwe programma met Jonas Van Geel dat voor heel wat spraakverwarring zal zorgen. In deze komische panelquiz gaat hij samen met 3 teamcaptains en 3 gast-BV’s op zoek naar de betekenis van emoji's, vreemde woorden en nieuwe afkortingen. Jonas schotelt ze de ene volzin na de andere voor, compleet in emoji's geschreven,...

Pre-Corona was Buurman frontman Geert Verdickt solo op tour met zijn succesvol album Einzelgänger, een zeer succesvolle rit met flink gevulde zalen, een tour die hopelijk dit najaar verder kan gaan.

DE LENTE WIST VAN NIETS is een tussenstop mét band die evenals de video clip vanuit ieders eigen kot is gemaakt.

Geert Verdickt, frontman van BUURMAN:
“Midden maart kreeg ik op één dag van vier verschillende mensen...

Na het succes van de vinyl releases van 'Tim' (Wim De Craene) en 'Eerste Sneeuw' (Jan De Wilde) en de heruitgave van de eerste drie LP's van Wim De Craene op vinyl is BLP Records niet stil blijven zitten.

Tegelijk met 'De zotte morgen' van Zjef Vanuytsel (voor het eerst op 7" , Ltd. zilverkleurig vinyl) brengt BLP Records op 20 juni een onuitgegeven live-sessie van Wim De Craene uit....

Mama’s Jasje kondigde vorige week een exclusieve verjaardagstournee aan om hun 30-jarig bestaan in stijl te vieren. In het voorjaar van 2021 doet de hitgroep uit de jaren '90 enkele van Vlaanderens mooiste theaterzalen aan. Op zaterdag 17 april speelt Mama's Jasje in De Roma in Antwerpen, op zaterdag 24 april in Het Depot in Leuven, op vrijdag 30 april in Capitole in Gent, op zaterdag 8 mei in Kursaal...

Sloof je niet uit om de titel van Loïc Nottet’s nieuwe album te ontcijferen, het is een verzonnen woord. Een mash-up van het Engelse ‘silly’ en het Franse ‘syllogomanie’, wat vrij vertaald een dwang om te hamsteren betekent. Voor Loïc is ‘Sillygomania’ vooral een paswoord waarmee hij toegang krijgt tot zijn paralel universum van multi getalenteerd wonderkind.

Let the show begin....

Loïc die intussen 23 jaar oud is, ontwikkelde de...

De impact van de coronacrisis op de evenementensector stopt uiteraard niet aan de grenzen van ons land. Dit betekent dat overleg op Europees niveau meer dan ooit nodig is.

De YES Group is al sinds 2006 in Europa actief bezig met het delen van kennis en best practices wat betreft safety en veiligheid op festivals en concerten. De resultaten van de vele seminars, opleidingen en workshops zijn vaak voor...

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, zijn concerten momenteel niet toegelaten. Het concert van Elbow in Vorst Nationaal, initieel voorzien op 25 maart, vervolgens uitgesteld naar 22 juni en opnieuw uitgesteld naar 31 oktober 2020, wordt nogmaals verplaatst. Het concert zal nu plaatsvinden op 4 oktober 2021 in Vorst Nationaal.

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd. Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe...

Studio Brussel viert deze zomer vakantie in eigen land en brengt de zomer door op Camping Belgica, een tijdelijke oase van goede muziek en zomerse vibes. Elke avond serveren de beste dj's er hun soundtrack bij de ondergaande zon. Live vanop een afgelegen, idyllische locatie in Vlaanderen.

Van hiphop tot soul, van house tot disco en van reggae tot dancehall: Camping Belgica serveert alles wat heet in de oren...

Gisteren werd in Gentbrugge een auto met de nummerplaat ‘COVID-19’ gespot. Al snel ontstond de vraag: wie is de persoon achter deze nummerplaat? En waarom heeft hij of zij die plaat gekozen? Het houdt de Vlaming duidelijk bezig en net vandaag, donderdag 28 mei, lanceert VTM een oproep voor een nieuw programma waarin de zender op zoek gaat naar de mensen en verhalen achter gepersonaliseerde nummerplaten.

Want deze bestuurder...

Pagina's